Horoscop dragoste. Previziuni pentru toate zodiile în săptămâna 25-31 decembrie

Horoscop dragoste. Iata ce va rezerva astrele in plan amoros in saptamana 25-31 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile.

24 dec. 2017, 17:18
Horoscop dragoste. Previziuni pentru toate zodiile în săptămâna 25-31 decembrie

Horoscop dragoste – Berbec
Daca esti casatorit sau implicat intr-o relatie, te bucuri de mai multa apreciere din partea partenerului de cuplu. Cooperati excelent si te simti mai apropiat ca niciodata de persoana iubita.

Taur
Esti impulsiv si pasional, actionezi asa cum iti dicteaza instinctul, emotiile si nu iti asculti deloc mintea. De aceea, poti fi considerat copilaros. Insa esti cat se poate de natural si creativ, iar partenerul de cuplu va fi incantat.

Gemeni
Debordezi de energie si de incredere de sine, esti gata sa accepti orice provocare. Nu te mai agati de oameni si esti pregatit sa stai pe propriile tale picioare. Partenerul de cuplu este incantat de aceasta noua abordare.

Rac
Esti nerabdator, insistent, nu te gandesti la ceilalti, esti preocupat mai mult de propriile nevoi si interese. Usor-usor ii indepartezi pe toti din preajma ta. Partenerul de cuplu poate fi dezamagit de atitudinea ta. Incearca sa nu-i fortezi pe ceilalti sa-ti accepte punctele de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.