Horoscop dragoste săptămâna 18-24 februarie 2019. 3 energii puternice în amor

Horoscop dragoste. Săptămâna 18-24 februarie 2019 are importante evenimente astrale, evenimente ce vor schimbă total energia și vibrația activă a tuturor.

17 feb. 2019, 20:58
Horoscop dragoste săptămâna 18-24 februarie 2019. 3 energii puternice în amor

De departe, cel mai mare eveniment este iesirea din retrograd a lui Chiron, importantul astru cu orbita neregulata aflat intre Saturn si Uranus, numit si Vindecatorul ranit, si instalarea sa in Berbec pana in 2027. Chiron a mai fost in Berbec acum 50 ani.

Apoi, in aceeasi zi, Soarele schimba zodia si intra in spiritualul Pesti, ultima din cele 12 zodii, iar Luna ne ofera cel mai mare spectacol de SuperLuna plina in Fecioara. Iata o saptamana de o mare intensitate, cu un cumul de 3 energii puternice. Daca ai stari ciudate, daca se intampla lucruri mai atipice, rezista. Fii totodata atent si dupa oportunitati, curata si da la o parte din viata ta tot ce nu iti mai serveste. 

In acest context astral, iata care sunt previziunile pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop dragoste Berbec

Starea de spirit este animata de o dorinta sexuala puternica. Gasesti si oportunitatile si timpul necesar pentru a corecta distanta dintre tine si partener. Ai succes, indiferent de miscarile pe care le faci. Daca esti singur, tine ochii deschisi. Viitorul suna bine, dar trebuie fii activ, sa te indrepti in directia potrivita. Lasa-ti instinctele sa te ghideze si vei gasi persoana perfecta pentru tine.

Horoscop dragoste Taur

Saptamana aceasta aduce aerului reinnoirii. Esti romantic si senzual, iar partenerului ii place aceasta dispozitie. Te reindragostesti de persoana iubita. Daca esti singur, astrele sunt favorabile intalnirii jumatatii pe care o astepti de multa vreme. 

Horoscop dragoste Gemeni

In sfarsit vezi adevaratele probleme ale cuplului si esti pregatit sa le rezolvi. Nu lasa starile de nervozitate sa strice tot. Iesirile impulsive nu vor fi de folos, dimpotriva. Diplomatia salveaza casnicia. Daca esti singur, fii mai deschis propunerilor. Nu te inchide in tine. Fii mai abordabil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.