Horoscop DRAGOSTE săptămâna 19-25 noiembrie 2018. Intram în Săgetator! Află cum vei sta cu dragostea

Saptamana aceasta ne asteapta mutarea Soarelui in zodia Sagetator, o Luna plina fascinanta in Gemeni si iesirea lui Neptun, planeta viselor, din retrograd! Toate acestea aduc o energie puternica de entuziasm si frenezie, insa sa vedem la ce o folosim.

18 nov. 2018, 21:03
Horoscop DRAGOSTE săptămâna 19-25 noiembrie 2018. Intram în Săgetator! Află cum vei sta cu dragostea

Afla cum te influenteaza noul context astral in dragoste, pentru saptamana 19-25 noiembrie 2018.

Horoscop dragoste Berbec

Viata de cuplu este calma si armonioasa. Te bucuri de compania partenerului, purtati discutii care va apropie si mai mult. Daca esti singur, ceva nou si surprinzator te asteapta. Intalnesti multi oameni noi. Depinde doar de tine sa faci alegerea corecta.

Horoscop dragoste Taur

Daca esti singur, iei in serios optiunea unei relatii de durata. Totul depinde de cum vei reusi sa-ti gestionezi fricile si geloziile, astfel incat partenerul actual sa nu se simta nici presat, nici amenintat. Daca esti implicat intr-o relatie, nu sunt excluse mici iesiri romantice care sa consolideze cuplul.

Horoscop dragoste Gemeni

Este recomandata mai multa rabdare cu partenerul de cuplu. Ti se pare ca nu mai esti centrul universului lui si incepi sa fii gelos. Discuta deschis ce te framanta, dar fara sa faci acuzatii. Daca esti singur, iesi mai des. E o perioada propice sa intalnesti oameni noi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.