Horoscop DRAGOSTE săptămânal 1-7 iunie 2020. Toate cărţile pe masă

Horoscop dragoste. Iată horoscopul de dragoste săptămânal 1-7 iunie 2020. Cu Venus retrograd în Gemeni, de la mijlocul lui mai, relațiile trec prin transformări revoluționare. În 3 iunie, Soarele și Venus se întâlnesc și zdruncină câteva credințe. Marte în Peșți parcă provoacă Soarele și pe Venus, iar ție nu-ţi dă prea multe de ales. Trebuie să iei decizii și să acționezi rapid. Marte face cuadratura și cu Luna în eclipsa și te îndeamnă să pui toate cărțile pe masă, fie că ești pregătit sau nu.

01 iun. 2020, 12:51
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 1-7 iunie 2020. Toate cărţile pe masă

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Simti ca e nevoie de mai multa armonie in viata ta de cuplu, insa nici nu ai curajul sa iei masurile care se impun. Nu ezita sa vorbesti sincer si deschis cu partenerul si sa lucrati impreuna la restabilirea climatului din familia ta. Daca esti singur, da-ti voie sa iti exprimi sentimentele. Fii mai deschis cu persoanele noi care intra in viata ta.

Horoscopul dragostei Taur

Ai nevoie de o atitudine neutra. Nu este cazul sa fii agresiv, mai ales in aceasta perioada de sensibilitate exagerata a partenerului. Poate ca nu are dreptate, poate ca dramatizeaza, insa trebuie sa intelegi ca trece prin momente mai dificile si are nevoie de suportul tau, nu de criticile tale. Petreceti timp care sa va relaxeze pe amandoi, faceti doar lucruri care va plac amandurora. Daca esti singur, cineva incearca sa se apropie mai mult de tine. De ce nu vrei sa-i dai nicio sansa?

Horoscop dragoste Gemeni

In viata amoroasa, profita de aceasta perioada astrala benefica si vorbeste deschis cu partenerul de cuplu. Spune-i ce simti, fa-l sa se simta dorit, iubit, protejat. Vei vedea ca distanta dintre tine si persoana iubita se micsoreaza din ce in ce mai mult. Arata mai multa flexibilitate, mai multa dorinta si evita situatiile extreme. Daca esti singur, fii mai conciliant. Nu exagera in nicio situatie!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.