Horoscop DRAGOSTE saptamanal 10-16 februarie 2020. E saptamana Sfantului Valentin!

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoate pentru saptamana 10-16 februarie 2020. In aceasta saptamana avem sarbatoarea Sfantului Valentin, transformata in ziua indragostitilor sarbatorita de multa lume ca pretext de exprimare si manifestare a acestei energii minunate si fundamentale a vietii. Planetele se afla in ultima saptamana in care toate sunt in direct.

09 feb. 2020, 20:51
Horoscop DRAGOSTE saptamanal 10-16 februarie 2020. E saptamana Sfantului Valentin!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

O saptamana cu sentimente amestecate. Pe de o parte vrei sa setezi anumite limite si reguli, pe de alta parte vrei sa petreci momente intime si relaxante cu partenerul. Incearca sa te distrezi, sa te simti bine, si sa lasi discutiile mai „grele” pentru alta data, cand vei avea clar in cap ce iti doresti. Daca esti singur depinde doar de tine daca alegi sa stai printre oameni sau, dimpotriva, sa te instrainezi si sa te indepartezi de ei. Arantajamentul astral este favorabil unui nou inceput sau chiar reinvierii unei povesti de dragoste din trecutul tau.

Horoscopul dragostei Taur

Relatia de cuplu functioneaza perfect, asa cum tii doresti, mai ales daca ai reusit sa corectezi anumite greseli care iti tot dadeau patai de cap. Te apropii de partenerul de cuplu si un vis comun este pe cale sa devina realitate. Weekend-ul se anunta chiar senzual. Daca esti singur, o persoana de la locul de munca sau din sfera profesionala incepe sa te curteze. Poti incerca sa vezi daca functioneaza o eventuala relatie. Pastreaza, insa, discretia si nu face mare tam-tam, indiferent cum decurg lucrurile.

Horoscop dragoste Gemeni

Dedica mai mult timp relatiei amoroase. Te-ai afundat in munca si esti aproape indiferent fata de partener. Nu e de mirare ca acesta incepe sa-si schimbe comportamentul si, daca nu iti schimbi atitudinea, ruptura dintre voi este mai mult decat iminenta. Daca esti singur, incearca sa iti schimbi look-ul. Fa ceva care sa-ti ridice moralul, cumpara-ti haine noi, aranjeaza-te, iesi in oras, fa-ti prieteni noi. Toate acestea vor contribui la atragerea in jurul tau a unor potentiali parteneri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.