Horoscop DRAGOSTE săptămânal 16-22 decembrie 2019. Roller-coaster emoţional! Fii pregătit!

Horoscop dragoste pentru saptamana 16-22 decembrie 2019. Este vremea solstitului de iarna si a intrarii Soarelui in Capricorn pentru ultima data in acest an si in acest deceniu. Pana la finele acestei luni vom avea Soarele in Capricorn si curajosul Marte in Scorpion.

15 dec. 2019, 20:32
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 16-22 decembrie 2019. Roller-coaster emoţional! Fii pregătit!

Acestea sunt doua pozitii puternice iar cele doua planete vor conlucra, se vor sustine si acest lucru ne va ajuta pe toti. Energia zodiei Capricorn este una puternica acum intrucat o data cu mutarea Soarelui aici, el se va intalni cu Jupiter, cu Saturn si cu Pluto ce sunt deja in Capricorn.

Horoscop dragoste Berbec

In viata amoroasa ai nevoie de putin echilibru. Nu mai fi atat de pretentios cu partenerul de cuplu. Pana la urma, si el este om, si are slabiciunile sale. Intreaba-te, tu ai face lucrurile pe care ai pretentia sa le faca el?! Daca actionezi cum trebuie, weekend-ul ar putea fi chiar romantic. Daca esti singur, sunt sanse ca spre finalul saptamanii sa intalnesti o persoana care sa aduca curcubeul in viata ta.

Horoscop dragoste Taur

E nevoie de putina precautie in viata ta, mai ales spre mijlocul saptamanii cand se pot acumula cateva tensiuni si ai tendinta sa fii certaret. Controleaza-ti nervii si vorbeste cu partenerul cinstit si direct, astfel incat acesta sa te inteleaga. Sansele sa treceti peste aceste momente dificile sunt destul de mari dupa mijlocul saptamanii. Daca esti singur, fii mai optimist si mai bine dispus, pentru a putea crea o atmosfera pozitiva in jurul tau.

Horoscop dragoste Gemeni

Atentie, pot aparea tensiuni in relatia de cuplu, mai ales dupa mijlocul saptamanii. Fii diplomat si precaut pentru a putea fenta conflictele. Weekend-ul se anunta o perioada propice pentru a petrece timpul alaturi de familie, deci iti poti face planuri sa pleci undeva cu cei dragi. Daca esti singur, s-ar putea sa intalnesti o persoana deosebita care sa-ti atraga atentia in mod special.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.