Horoscop DRAGOSTE săptămânal 21-27 octombrie 2019. Soarele intră in Scorpion. Cine va avea focuri de artificii?

Horoscop dragoste. Iata horoscopul saptamanal 21-27 octombrie 2019. O saptamana sub influenta lui Venus care face trigon cu Neptun, dar mai ales a Soarelui care intra in Scorpionulc el sexy si misterios. Pregateste-te pentru un adevarat foc de artificii.

20 oct. 2019, 19:25
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 21-27 octombrie 2019. Soarele intră in Scorpion. Cine va avea focuri de artificii?

Intreaga saptamana poate fi provocatoare, insa ai la indemana doua mecanisme de a tine situatia sub control: disciplina si respectul.

Horoscop dragoste Berbec

Viata de cuplu este plina de armonie si calm. Te bucuri de compania partenerului de cuplu si discutati despre visele comune, lucru care va apropie si mai mult. Daca esti singur, norocul este de partea ta asa ca nu-ti este greu sa cuceresti pe oricine iti doresti. Fa alegerile potrivite.

Horoscop dragoste Taur

Este momentul sa lamuresti lucrurile in ceea ce priveste relatia de cuplu. Sunt anumite chestiuni care te ingrijoreaza si este timpul sa-i spui partenerului cum te simti. Astfel, legaturile dintre voi se vor intari. Daca esti singur, in aceasta saptamana ai ocazia sa te organizezi, sa lasi trecutul in spate si sa te pregatesti pentru o schimbarein viata personala.

Horoscop dragoste Gemeni

Aceasta saptamana este despre partenerul de cuplu si despre modul in care te trateaza. Mentine echilibrul intre voi. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea este momentul sa intalnesti oameni noi care sa-ti produca emotii pe care le credeai uitate.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.