Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 IUNIE 2020. Ce trebuie să laşi în urmă?

Horoscop dragoste. Iată horoscopul de dragoste săptămânal 8-14 iunie 2020. Suntem pe teritoriul eclipselor. Vineri, 5 iunie, am avut o eclipsa parțială de Lună plină în Săgetător. Urmează încă două la fel de importante și cu influențe majore. E vreme de renunțare, e vreme de vindecare. E vremea să arunci ce nu îți mai este folositor și să te pregătești de un nou început în viață.

08 iun. 2020, 08:37
Horoscop DRAGOSTE săptămânal 8-14 IUNIE 2020. Ce trebuie să laşi în urmă?

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Poti fi mai placut si deschis cu partenerul de cuplu. Arata-i cat de mult il iubesti si toate sentimentele pe care le simti pentru el. Ce-ar fi sa planifici o seara romantica in weekend? Sau poate sa iesi in oras doar voi doi departe de toti si de toate. Daca esti singur, mergi si distreazapte. Cu cat esti mai sociabil, cu atat cresc sansele sa-ti intalnesti jumatatea.

Horoscopul dragostei Taur

Adopta o atitudine mai intelegatoare si comunicativa. Exprima-ti gandurile, nu te inchide in tine. Planetele favorizeaza discutiile deschise cu partenerul asa ca rezultatele vor fi exceptionale. Chiar si daca esti singur trebuie sa dai dovada de mai multa intelegere. Schimba-ti modul in care privesti lucrurile daca vrei sa-ti schimbi viata.

Horoscop dragoste Gemeni

Te poti astepta la schimbari pozitive in viata amoroasa atat timp cat esti mai expresiv si romatic cu persoana iubita. Te simti bine asa ca ai sansa de a petrece cateva seri romantice in bratele jumatatii tale. Weekendul se anunta extraordinar. Si daca esti singur poti petrece un sfarsit de saptamana pe cinste alaturi de prieteni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.