Horoscop dragoste: Zodia care îşi va întâlni alesul înainte de sărutul de sub vâsc

În decembrie, o zodie este mai deschisă către dialog, mai dornică să cunoască oameni noi și să riște.

25 nov. 2021, 12:14
Horoscop dragoste: Zodia care îşi va întâlni alesul înainte de sărutul de sub vâsc

Horoscop dragoste

: Pe parcursul lunii decembrie, „trebuie să vă puneţi întrebarea care este rolul vostru în societate. Cine sunteţi voi?  Adică trebuie să vă construiţi un brand. Vor apărea oportunităţi profesionale. (…) Sunteţi scoşi în faţă sau voi vreţi să fiţi scoşi mai mult în faţă. În luna decembrie trebuie să cunoaşteţi mai mulţi oameni care să vă ofere nişte idei despre ce aţi dori să fiţi, care să vă arate ce aţi putea să faceţi, cum aţi putea să vorbiţi sau cum aţi putea să vă mişcaţi.”

Horoscop DECEMBRIE 2021. Ultima SUTA DE METRI din an! Cultiva ceea ce vrei sa cresti!
„Nu uitaţi că, pe 4 decembrie, Eclipsa / Luna Nouă se petrece în Casa 7, puteţi întâlni pe cineva, dar nu uitaţi că Venus se apropie de retrogradare, trebuie să aveţi grijă! Pe 19 decembrie, Luna Plină este în semnul vostru, ceea ce înseamnă că la începutul lunii trebuie să vă bucuraţi mai mult de ceilalţi şi pe 19 decembrie să vă daţi seama ce anume din obiceiurile voastre, din experienţele voastre nu vă mai ajută şi trebuie să renunţaţi la ele”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Mercur își începe tranzitul prin semnul Săgetătorului (24 noiembrie – 13 decembrie). Planeta comunicării va trece prin semnul înțelepciunii, al adevărului și al optimismului. Vom avea tendința de a lupta pentru principiile și valorile noastre. Și vom detesta nedreptatea.

Horoscop dragoste Berbec

În prima parte a zilei, vei căuta confortul și stabilitatea în orice. După prânz, îți vei recăpăta cheful de a face lucruri mai îndrăznețe.

Taur

Devii brusc interesat de cele mai noi știri referitoare la zona financiară. Ești destul de preocupat de bugetul personal și vrei câteva soluții.

Horoscop final de an 2021: Trei zodii scapă de ghinioane, au protecţia astrelor până la Anul Nou 2022
Horoscop dragoste Gemeni

Schimbarea lui Mercur se va resimți în zona relațională. Tu și partenerul veți avea destule curiozități. Și este momentul pentru adevăr.

Rac

De dimineață, vei fi destul de sensibil. Spre seară vei reuși să fii mai stabil din toate punctele de vedere. Schimbul de idei cu unii colegi va fi interesant.

Leu

Vei vorbi foarte mult despre nevoile tale. Și asta pentru că este ceva ce te nemulțumește. Dar nu aștepta validarea celorlalți pentru că nu o vei primi.

Horoscop dragoste Fecioară

Discuțiile cu membrii familiei se vor înmulți. Te vei trezi implicat în problemele lor. Ba chiar ți se va cere să iei tu unele decizii pentru ei.

Balanță

Vei fi foarte vorbăreț și te vei plictisi imediat. Ai nevoie de stimulare mentală și de provocări ce țin de intelect. Ești dornic să înveți lucruri noi.

Scorpion

Te vei învârti în jurul negocierilor și discuțiilor despre bani. Ori la serviciu, ori acasă cu persoanele dragi. Dar poți sta liniștit, ai fler în acest domeniu.

Horoscop dragoste Săgetător

Mercur îți va tranzita semnul. Deci vei avea multe idei și bune. Important este să conștientizezi că acum le poți expune cu ușurință.

Capricorn

Te gândești prea mult la trecut. Și insiști să îl faci prezent în viața celor dragi. Amintirile nu sunt neapărat potrivite în a lua decizii.

Vărsător

Nu suporți să stai singur sau izolat. Ai nevoie să te întâlnești, să comunici cu persoanele apropiate. Poate fi o zi veselă.

Horoscop dragoste Pești

Vei asista la multe discuții ale șefilor. Mercur te va ajuta să înțelegi rapid ce vor și să găsești imediat căile prin care să te ocupi de proiecte.