Horoscop dragoste. Zodii blestemate să rămână singure până la sfârşitul anului

Horoscop dragoste. Zodii blestemate să rămână singure până la sfârșitul anului. Trei zodii au șanse foarte mici să se îndrăgostească până la sfârșitul anului. Află dacă ești printre zodiile care n-au noroc în dragoste până în 2019.  

03 oct. 2018, 14:13
Horoscop dragoste. Zodii blestemate să rămână singure până la sfârşitul anului

Gemeni
Dacă n-ai reușit până acum să îți clădești o relație solidă, șansele de reușită până la sfârșitul anului sunt foarte mici. Nu se termină un conflict apărut în relația cu familia că se pornește altul. Ești prea obosit și prea prins în problemele profesionale și familiare pentru a reuși să te mai dedici unei relații pe termen lung. Horoscopul spune că în 2019 ai șanse mai mari să pui bazele unei noi relații reușite.

Capricorn
Una caldă, alta rece, așa arată viața ta în ultima perioadă și așa îți va merge până la sfârșitul anului. Nu dispera! Chiar dacă nu vei reuși să ai o relație de lungă durată, vei reuși să te bucuri de relații scurte dra intense din care vei avea foarte multe de învățat.

Balanță

Viața ti se poate complica după ce prin preajma apare o fosta iubire care își revendică dreptul, statutul, iar tu nu știi ce să faci ca să o îndepărtezi. Problema asta te va frământa multă vreme și te va ține pe loc. Oricine se apropie de tine nu reușește să înlăture amintirile fostului.