HOROSCOP. Dupa câţi bărbați vei suferi în funcţie de zodie

Dragostea este, fără doar și poate, cel mai frumos sentiment de care noi avem parte în această viață. Însă, acest lucru nu garantează un final fericit întotdeauna. Fiecare nativ va avea parte de despărțiri, iar noi vă vom spune după câți bărbați vei suferi în funcție de zodie.

27 nov. 2019, 15:12
HOROSCOP. Dupa câţi bărbați vei suferi în funcţie de zodie

Berbec

Faci parte din categoria femeilor norocoase, deoarece nu vei suferi sau, dacă se va întâmpla, vinovat va fi un singur bărbat. Vei avea relații care se vor încheia din diferite motive, dar nu vei suferi. Vei iubi un singur bărbat cu adevărat, iar singura dată când tristețea va interveni va fi atunci când certurile vor fi mari. Însă, cu toate acestea, nu se compară cu suferința celorlalte zodii. Ești o norocoasă.

Taur

Ești o fire puternică, o persoană care știe ce vrea de la viață și care nu intră în relații care nu au un viitor.

Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și vor exista 3 bărbați care te vor face să suferi. Chiar dacă la început totul va fi frumos și relațiile chiar par să aibă un viitor, se va întâmpla ceva pe drum, iar sfărșitul va fi inevitabil.

Cu toate acestea, nu te vei lăsa doborâtă și vei trece peste, iar suferința va dispărea.

Gemeni

Deoarece nu știi exact cum vrei să fie un bărbat și nu ai un model stabilit în minte, vei avea relații cu bărbați diferiți, deoarece ești în căutarea relației perfecte. Faptul că nici tu nu știi exact ce vrei va aduce certuri în relație și despărțirea va veni odată cu ele.

 2 bărbați vor fi cei care îți vor răni sufletul și îți vor provoca suferință, dar vei reuși să treci repede peste, deoarece vei fi în căutarea noului tip de bărbat.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro