Horoscop erotic decembrie 2018. Atmosferă fierbinte. Vezi pentru ce zodii

Horoscop erotic decembrie 2018. O luna pozitiva si plina de entuziasm! Aceasta este luna in care LUNGA perioada cu planete retrograde se termina! Influentele retrogradelor inca exista o parte din luna, dar cu siguranta vei simti cum mantia energiilor planetelor retrograde devine mai usoara si intr-un final este data la o parte.

04 dec. 2018, 21:10
Horoscop erotic decembrie 2018. Atmosferă fierbinte. Vezi pentru ce zodii

Citeste in continuare, cum se incheie anul 2018 si care sunt prioritatile pentru 2019 la capitolul amor, pentru fiecare zodie in parte. 

Horoscop erotic decembrie 2018. BERBEC

Nu grabi lucrurile si nu pune toate cartile pe masa. Pastreaza-ti asul din maneca. Nu este exclus sa iasa la lumina un secret adanc pastrat. Poate o relatie din trecut scoate la suprafata rani nevindecate, poate cineva din trecut vrea sa reluati relatia. Micutul Chiron te va ajuta sa vindeci ce e de vindecat si sa mergi mai departe.

Asteapta-te la weekend-uri fierbinti, la iesiri mai dese si chiar la calatorii romantice. Doar se apropie sarbatorile.

Anul Nou va incepe la fel de patimas, cu Luna in Scorpion si Marte in Berbec. Se anunta decizii importante pentru 2019. 

Horoscop erotic decembrie 2018. TAUR

Luna noua in nebunaticul Sagetator, plus iesirea lui Mercur din retrograd aduc la lumina lucruri pe care le voiai ascunse. Desi pare ca ai motive serioase de ingrijorare, adevarul odata rostit poate crea atmosfera propice pentru mai multa intimitate.

Daca esti singur, o iubire de-o noapte se poate transforma, in mod surprinzator, intr-o relatie fierbinte de durata. Asteapta-te la descoperiri si eliberari in dormitor, la noi inceputuri in plan erotic.

Anul Nou incepe fierbinte. Marte in Berbec aduce descatusari erotice. 

Horoscop erotic decembrie 2018. GEMENI

O rana mai veche in amor iti tulbura zilele. Dar nu va mai dura mult si vei prinde curaj sa te indragostesti din nou. Ai pofta de viata, de joaca si, cine stie, poate chiar vei atrage un partener dornic de aventura.

Libidoul este in crestere si te indeamna la „vanatoare”. Nu sunt excluse relatiile pasagere, dar cu o doza mare de erotism.

Anul Nou nu te va gasi singur, cel mai probabil. Doar de tine depinde daca va fi doar un flirt banal sau o relatie de durata. Fii deschis tuturor posibilitatilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO