Horoscop. Este sau nu plictisitor, în funcţie de zodia lui?

Horoscop: Nativul din Vărsător îşi dă cu părerea indiferent de tema abordată, iar cei din jur încep să îl ocolească odată ce îl cunosc mai bine.

16 sept. 2015, 03:26
Horoscop. Este sau nu plictisitor, în funcţie de zodia lui?

FECIOARĂ

Acest nativ plictiseşte prin obsesia sa pentru ordine şi îi place destul de mult rutina. Dacă şi tu eşti la fel, atunci vă veţi potrivi de minune, dacă nu vei fugi din calea lui cât poţi de repede. Tipicar din fire, bărbatul Fecioară îi va obişnui pe cei din jurul său cu aşteptările şi ideile lui fixe, însă uneori poate fi destul de amuzant.

BALANŢĂ

Acest nativ este destul de plictistor atunci când vine vorba de activităţi pe care să le propună el, mai exact nu îi stă deloc în caracter să o facă. În schimb, acceptă orice fel de invitaţie şi se distrează la maxim indiferent de companie. Trebuie să intre în horă şi atunci este o companie de zile mari!

SCORPION

De acest nativ nu te vei plictisi niciodată, este un izvor nesecat de idei şi de voie bună. Indiferent de context, Scorpionul se adaptează rapid şi reuşeşte atât să se simtă el bine, cât şi să îi distreze pe cei din jur. Glumele spuse de el sunt cele mai amuzante şi vindecă orice deprimat din jurul lui fără nici cel mai mic efort. 

SĂGETĂTOR

Bărbatul din Săgetător nu poate fi considerat plictisitor, însă mai are şi el momentele lui. Se întâmplă rar şi atunci din cauza oboselii, lucru care îl determină mai bine să se retragă decât să fie o companie neplăcută. Te numeri printre norocoase dacă ai o relaţie cu un reprezentat al acestei zodii!

CAPRICORN

Acest nativ este prea plin de el, şi deşi nu îi merge bine, spune contrariul. De cele mai multe ori, cei din jurul lui nu îi ştiu situaţia, de aceea nu este catalogat drept plictisitor. Dacă îl cunoşti destul de bine, impresia ta va fi cu totul alta, fie te va enerva la culme pentru ipocrizia sa, fie vei începe să caşti de cum începe să vorbească.

Mai multe, pe eva.ro