HOROSCOP: Este vremea pentru petrecere!

Horoscopul de weekend pentru toate zodiile este oferit de www.astrocafe.ro 

08 feb. 2014, 05:51
HOROSCOP: Este vremea pentru petrecere!

Horoscop Berbec

Sunt posibile multe intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat: rude, prieteni, colaboratori profesionali. Totusi, discutiile sunt confuze si fiecare gandeste una si cu totul alta spune sau intelege din vorbele celorlalti. Daca se ivesc calatorii urgente de facut, informeaza-te bine asupra traseului si a mijloacelor de locomotie. Evita sa emiti pareri, sa dai sfaturi si sa iei decizii majore, mai ales in privinta situatiilor profesionale. Orice tip de comunicare este ingreunata, asa incat fii prudent la tot si toate.

Horoscop Taur

Zilele acestea se va pune accentul pe banii si resursele tale disponibile. In primul rand, prietenii se pare ca intr-un anume fel te provoaca la diverse cheltuieli. Este adevarat ca dispui de ceva venituri materiale de la un serviciu oficial pe care il ai. Fii prudent si discerne bine ceea ce iti ofera sau propun altii, indiferent ca este vorba despre bani, cadouri, favoruri sau oferte de asociere intr-un proiect profesional sau umanitar. Detaseaza-te de cotidian si cheltuieste cu masura. Energia vitala este fluctuanta si de aici si starile tale de spirit.

Horoscop Gemeni

Esti tentat sa te implici prea mult in treburile profesionale, mai ales in cele care ii privesc in exclusivitate pe sefi sau pe reprezentatii insitutiilor oficiale. Prestatiile tale verbale lasa mult de dorit zilele acesta, asa incat ar fi bine sa vorbesti strictul necesar. Ocupa-te de cele necesare tie personal, cum ar fi aranjarea garderobei, planificarea unor sedinte de masaj, de sauna sau de exercitii fizice usoare si potrivite intretinerii sanatatii tale. Dupa-amiezele acestui weekend sunt potrivite intalnirilor cu persoane dragi sufletului tau.

Horoscop Rac

Interesante zile. Pe de o parte iti vin tot soiul de informatii pe cai neobisnuite si chiar te bucura si iti sunt foarte utile. Pe de alta insa, exista varianta sa te simti coplesit de cele aflate sau descoperite in situatiile in care esti implicat si de aici oboseala sa fie la cote mari. Dozeaza-ti fiecare efort, fii cat mai discret si tine doar pentru tine cele aflate sau descoperite. Oricum, de la acest moment, unele conceptii, pareri, idei, filozofii de viata pe care le vehiculai in trecut vor fi revizuite si schimbate total si repede. Ceea ce de fapt este foarte bine!

Horoscop Leu

Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu prietenii, dar in functie de caz si cu persoane care te sustin sau care te promoveaza in diferite actiuni comune, publice. Este posibila reluarea unor discutii aprinse pe tema banilor si bunurilor pe care le administrati sau folositi in comun. Este greu acum sa deslusesti itele financiare si materiale pe care le ai cu aceste persoane. Fii prudent, pentru ca frauda, minciuna, confuzia si declaratiile false legate de bani si bunuri pot lua o amploare greu de tinut in frau si remediat.

Horoscop Fecioara

Exista multa agitatie zilele acestea in sfera socio-profesionala in care activezi. Chiar daca este weekend , fie trebuie sa mergi la reuniuni profesionale cu oameni de vaza ai momentului, fie in sectorul familial este rost de evenimente cu multa si pestrita lume. In orice situatie te vei afla ai grija sa te prezinti cum se cuvine. Bine este sa vorbesti cat mai putin, evitand pe cat posibil discursurile publice si expunerea parerilor proprii. Colaboratorii profesionali te vor provoca destul de mult, dar fii intelegator si nu le da apa la moara.

Horoscop Balanta

Iti sunt sustinute dialogurile cu persoanele aflate departe de tara si alcatuirea planurilor de calatorii sau de studii. Daca esti implicat in vreo secventa de invatare sunt momente propice examenelor, dezbaterilor cu profesorii, instructorii sau colegii de studiu. Totusi este posibil sa nu ai castig de cauza in aceste dezbateri, insa oricum iti prind bine, deoarece iti antreneaza mentalul si ti se deschid noi variante de studiu sau de abordare a vietii. In dupa-amiezele acestor zile propune-ti si implica-te in activitati culturale.

Horoscop Scorpion

Zilele acestea se preconizeaza discutii aprinse legate de banii, bunurile comune cu rudele sau partenerul de viata, relatiile cu institutiile financiare. Incepe o perioada, legata de cele mentionate, in care vei putea revizui unele planuri financiare. Insa, exista si varianta sa fii nevoit sa refaci unele plati la facturi restante, la taxe sau la servicii de care ai beneficiat undeva candva. Cei dragi, in speta persoana iubita sau copiii iti vor da solutii bune legate de imbunatatirea balantei venituri-cheltuieli. Fereste-te de investitii si asociatii noi!

Horoscop Sagetator

Relatiile parteneriale sunt tensionate si foarte usor se pot destrama colaborari bune sau chiar o relatie cu un partener de viata. Intr-un anume fel, disputele pornesc fie de la membrii familiei, rude in cazul partenerului de viata, fie de la concepte si mentalitati diferite in cazul colaboratorilor profesionali. De retinut ca perioada actuala te predispune la multa confuzie in ganduri si vorbe. Abtine-te de la comentarii si fii atent cum se desfasoara evenimentele in preajma ta. Cu putin efort si deschidere sufleteasca vei depasi totul cu bine.

Horoscop Capricorn

Deoarece ai constatat multe nereguli in unele activitati profesionale a sosit momentul sa le refaci. Pe cat posibil, odihneste-te zilele acestea, pentru ca organismul este vulnerabil si nu te poate ajuta in ceea ce vrei sa lucrezi. Relatiile colegiale sunt disonante, astfel incat trebuie sa te bazezi doar pe fortele tale. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca riscul erorilor de orice fel este mare. Relaxeaza-te alaturi de cei dragi, plimba-te in aer liber si hraneste-te sanatos.

Horoscop Varsator

Planurile de distractii alaturi de persoana iubita sau de copii iti pot fi rascolite datorita banilor. Adica s-ar putea sa nu dispui de suficienti bani pentru a face pe plac celor dragi si pentru a-ti satisface tu pe moment gustul de aventuri. Ar fi bine sa gasesti activitati placute, dar mai putin costisitoare. Este adevarat ca se contureaza venituri suplimentare din activitatea pe care o desfasori la un serviciu, dar deocamdata sunt doar zvonuri. Un hobby in care sa ii antrenezi si pe cei dragi ar fi cel mai potrivit pentru zilele acestui weekend .

Horoscop Pesti

Zilele acestea sunt potrivite treburilor gospodaresti. Este posibil sa ai putina sustinere sau deloc din partea membrilor familiei vizavi de ceea ce vrei sa intreprinzi in spatiul locativ. Pentru ca esti destul de confuz si te poti insela foarte usor in aceasta perioada, ar fi bine sa asculti atent ce iti spun ceilalti si chiar sa le urmezi sfaturile. Pe de alta parte, amintirile unui trecut mai mult sau mai putin placut, te vor invada pe neasteptate. Daca se poate discuta pe indele cu cei implicati in acel trecut si alina-ti sufletul.