Horoscop: Eşti snoabă sau modestă? Zodia ta te dă de gol

Zodia îţi oferă foarte multe informaţii despre calităţile şi defectele tale, fiind foarte important să le cunoşti pentru a putea să te schimbi.

21 iul. 2014, 11:45
Horoscop: Eşti snoabă sau modestă? Zodia ta te dă de gol

BERBEC

Iti place sa fii prima in toate, de aceea ultimele tendinte in materie de moda si de accesorii sunt pentru tine vitale. Cheltuiesti fara remuscari pentru a-ti face poftele. Atunci cand ai bani. Cand nu mai ai, te potolesti si nu mai duci dorul magazinelor. O vreme, pana cand apare noul model de smartphone pe care trebuie neaparat sa ti-l iei si tu, nu doar prietenele tale, scrie acasa.ro.

Citeşte şi Horoscop: Cât de important este sexul pentru partenerul tău, în funcţie de zodia lui

TAUR

Chiar daca nu neaparat din snobism, insa esti genul de persoana care nu face rabat de la calitate. Iti plac lucrurile scumpe intrucat le consideri mai bune, ca doar, vorba aceea, nu degeaba or avea asa un pret piperat. Nici cand vine vorba despre opinii nu te dai dupa cum bate vantul. Ramai mereu ferma pe pozitie cand esti convinsa de un lucru, fara sa te lasi influentata.

Citeşte şi Horoscop: Cum iubeşte el, în funcţie de zodie

GEMENI

Esti o fire libera si relaxata, care nu pleaca usor urechea la vorbele celor din jur. Modesta din fire, nu te deranjeaza prea mult ceea ce cred altii despre tine. Ti se pare aberant sa ti se impuna gusturi sau idei si nici tu nu lupti sa ii faci pe ceilalti sa se ia dupa tine. Nu esti adepta protocoalelor nici la tine acasa, ci chiar mizezi pe cat mai simplu si mai putin complicat.

Continuarea horoscopului pe Acasa.ro.