Horoscop estival: Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vară de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie.  

10 iun. 2018, 08:29
Horoscop estival: Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vară de poveste

TAUR – Vei avea o vara plina de distractii si prieteni noi. Vei radia bucurie, fericire si frivolitate, amintindu-le tuturor ce inseamna de fapt vara. Este momentul perfect sa te joci, sa dai petreceri si sa traiesti viata la maximum. Vei trece prin schimbari pozitive.

RAC – Esti plina de energie pozitiva iar oamenii adora sa fie in jurul tau. Este momentul ideal sa participi la evenimente alaturi de prieteni, sa pleci in aventuri si sa inveti sa te iubesti mai mult. Daca simti ca pierzi ceva, aminteste-ti ca totul se compenseaza.

LEU – Vei avea parte de dragoste si prietenie nelimitate. Tu esti zodia vedeta a acestei veri, iar incepand cu data de 22 iulie totul se va schimba in viata ta. Te vei simti mai puternica, mai buna si vei incepe sa faci doar lucrurile care te fac fericita.

BALANTA – Viata ta sociala va primi o noua energie. Iti vei face multi prieteni in aceasta perioada si vei fi inspirata sa pleci cu ei in noi aventuri. Apreciaza fiecare moment.

PESTI – Vara incepe pentru tine intr-un mod surprinzator. Esti gata sa lasi totul in urma si sa incepi o viata noua, plina de fericire. Vei atrage in viata ta exact persoanele de care ai nevoie. Nu ai niciun motiv sa nu traiesti fiecare clipa la maximum.