Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Luna plină a anului – 19 februarie 2019. Care e impactul pe care îl are asupra fiecărei zodii?

Super Luna februarie 2019. In fiecare luna, Luna trece prin ciclul sau de 28 zile care include 4 faze diferite. Cele doua faze la care suntem cu totii atenti sunt cele care ne influenteaza cel mai mult vietile : Luna noua si Luna plina.

18 feb. 2019, 20:25
Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Luna plină a anului – 19 februarie 2019. Care e impactul pe care îl are asupra fiecărei zodii?

Luna plina din februarie 2019 ce are loc marti 19 februarie nu face exceptie. Toata lumea se intreaba ce va simti, cum va fi diferita aceasta Luna plina fata de altele si ce teme va scoate ea la inaintare pentru fiecare dintre noi ?

Da, avem de ce sa ne preocupe Luna plina de februarie pentru ca este una cu adevarat speciala. Specialistii astronomici au raportat ca aceasta Luna plina va fi cea mai mare Luna plina a intregului an 2019 si cea mai aproape de Pamant !

Sa ne asteptam ca cerul noptii sa fie foarte stralucitor sub aceasta Super Luna!

Este o diferenta mare fata de anul trecut, pentru ca luna februarie 2018 nu a avut Luna plina deloc.

In unele culturi stravechi, aceasta Luna plina de februarie se mai numeste Luna plina a zapezii din cauza conditiilor tipice ce implica zapada an de an in februarie (statistic, ea se suprapune cu peisaj de zapada de cele mai multe ori) iar in alte culturi se mai numeste Luna plina a foamei din cauza ca sursele naturale de mancare erau foarte greu de gasit iar conditiile de vanatoare foarte dificile.

Luna are o energie magnetica puternica ce influenteaza miscarea valurilor marilor si oceanelor dar si fluxurile de lichide din corpurile noastre. Dat fiind ca suntem facuti din apa peste 80%, are sens sa fim atenti la miscarile si fazele lunare !

S-a dovedit stiintific faptul ca Luna plina afecteaza oamenii si animalele pentru ca nivelul de energie ne este foarte ridicat.

Unele influente nu pot fi explicate dar raman faptele concrete care devin datele ce stau la baza studiilor. Te poti simti mult mai emotional, ca bagat in priza, poti fi nelinistit, poti avea tulburari de somn sau poti fi mult mai absent sau din contra mult mai sensibil la energia mediului, oameni, animale, plante.

Sa folosim magnetismul Lunii pline in avantajul nostru, eliberand tot ce nu ne mai serveste : conceptii, obiceiuri, relatii, situatii. Datorita puternicului magnetism, putem sa si atragem spre noi ceea ce ne dorim !

Iata cele mai populare 10 lucruri care se pot intampla pe durata unei Luni pline:

Ciclurile menstruale sunt afectate
Broastele testoase isi depun ouale
Se nasc mai multi bebelusi
Somnul se inrautateste
Pasarile comunica diferit
Camerele de urgenta sunt mai pline
Rata criminalitatii creste
Starile umane se schimba brusc
Recuperarea se accelereaza
Predatorii sunt mai putin activi

Ce aduce nou faptul ca Super Luna februarie 2019 e in Fecioara?

Luna plina in Fecioara din 19 februarie 2019 este aici sa ne spuna ca, daca vrem sa obtinem absolut orice, trebuie sa facem munca necesara in acest sens ! Este despre partea practica din planurile, visele si idealurile noastre. Este despre a gasi cai functionale ca sa crestem eficienta si sa ne implementam viziunea. Este despre a te aseza la calculator si sa cauti cai concrete ca sa cresti acele cifre pe care le vrei mai mari !

Daca ceva nu este chiar perfect, nu trebuie sa iti faci sange rau. Incepe acum. Fa pasi mici si mergi intr-o pozitie mai buna. Este timpul sa te detoxifici si sa reglezi ce nu functioneaza. Sa ai obiceiuri mai bune de viata este ca o abilitate, necesita practica. Alege sa schimbi un singur obicei prost cu ocazia Lunii pline in Fecioara ! Este timpul sa iti cureti si purifici viata !

Modestia, eficienta, planificarea, inteligenta, spiritul practic, precizia – toate acestea sunt cuvinte cheie despre Fecioara. Fecioara iti cere sa iti elaborezi un plan sistematic de actiune, sa elimini risipa si sa rectifici ce nu functioneaza.

Fecioara este zodia cea mai preocupata de sanatate, puritate, perfectiune, eficienta si starea de munca. Este ceva in viata ta ce nu functioneaza asa cum trebuie ? Orice care te trage in jos ? Ceva ce iti cere atentia dar ai fost prea atent in alta parte ca sa te ocupi ? Acum este timpul pentru aceste raspunsuri.

Fecioara conduce lucrurile mici. Dar lucrurile mici pot aduce o diferenta uriasa. De exemplu, mancarea pe care o mananci. O mica schimbare nutritionala, cum ar fi renuntarea la zahar, la lactate sau la faina timp de o luna, poate avea un impact urias asupra sanatatii tale dar si asupra starii de bine si energiei.

Sub Luna plina in Fecioara, curatarea unui spatiu de depozitat, aranjatul hainelor pe care nu le mai folosesti sau curatenia pe birou, sarcini amanate din lipsa de timp pana cand ajunge sa te enerveze efectul pe care dezordinea poate sa il aiba asupra ta, devin vitale si cu efect binecuvantat. Iar Fecioara adora sa fie sanatoasa si productiva. Aceasta Luna plina iti atrage atentia asupra micilor detalii ale vietii. Nu le minimiza pentru ca ele au puterea sa iti schimbe lumea.

Lucruri bune de facut sub efectul Lunii pline in Fecioara 2019:

Analizeaza-ti echilibrul munca-viata, elimina risipa si creste sanatatea si eficienta.
Fii atent la detaliile necesare intr-un contract, proiect sau relatie.
Du la indeplinire un job cat mai bine cu putinta esti tu in stare.
Observa-ti starea de sanatate – ce ar putea fi imbunatatit ?
Fa curatenie de primavara in casa ta sau in spatiul muncii – fa ca mediul sa munceasca pentru tine.
Fa orice reparatii necesare.
Uita-te prin lista de sarcini de facut, ce nu e important taie de pe lista.
Examineaza-ti conturile bancare.
Concentreaza-te total pe sarcini solicitante si du-le pas cu pas la indeplinire.
Detoxifiaza-ti corpul si mintea.
Curata si purifica unele aspecte din viata ta.
Fii practic, fa doar ce functioneaza !
Abordeaza preocupari sacaitoare si gaseste solutii functionale.
Ia-ti angajamentul sa sustii o schimbare din practica de zi cu zi ce iti poate schimba viata.
Adopta o atitudine modesta si fii dispus sa inveti. Practica starea de minte deschisa si vezi ce se intampla.
Consuma produse cat mai naturale
Intreaba-te : Ce schimbare mica pot face in viata mea acum ce poate avea in viitor un impact mare si pozitiv ? Cum pot fi mai eficient cu timpul / energia / spatiul meu ?

Ce impact are Super Luna plina in Fecioara asupra zodiilor?

Soarele este proaspat mutat pentru o luna in zodia Pesti. In timp ce Pestii vor dori sa simtim totul cat mai spiritual, Fecioara ce gazduieste Super Luna plina va dori sa simtim lucrurile mult mai analitic, deci e important sa fim pregatiti sa simtim aceasta combinatie ciudata dintre cele doua aspecte.

Dar ea poate duce la ceva foarte pozitiv pentru tine ! Din orice mare eveniment cosmic, trebuie sa luam oportunitatea de a creste, de a ne schimba si de a evolua. Sa mergem dincolo de felul vechi in care gandeam, traiam, actionam. Sa permitem Super Lunii pline sa ne transforme viata in bine !

Super Luna februarie 2019. BERBEC

Acum este un bun moment sa dai drumul ! Da drumul tuturor acelor lucruri care inca te tin inapoi si te saboteaza. Aceasta Luna plina poate fi privita drept inceputul a ceva nou si minunat iar tu tot ce ai de facut este sa te deschizi si sa permiti acest lucru. Atunci cand nu te desprinzi de toate obiceiurile proaste, oamenii care te trag in jos si ideile care iti fac rau, ramai blocat. Incearca ceva nou. Respira adanc si da drumul la vechi !

Super Luna februarie 2019. TAUR

Ca sa treci prin aceasta energie fara provocari prea mari de sanatate, trebuie sa te asiguri ca te focusezi pe a avea grija de tine. Fii foarte atent ce mananci, cat dormi, ce nivel de activitate fizica ai si, deseori trecut cu vederea, care iti este nivelul de stres psihic si emotional. Daca vei invata o lectie importanta acum, va fi importanta de a te baza pe familie si prieteni ca sustinere cand ai anumite provocari. Acestia sunt oamenii care vor sa fie alaturi de tine cu adevarat si sa te vada zambind – ei nu asteapta mereu de la tine sa fii cel puternic. Deci, cine are de fapt aceasta asteptare ? Esti uman, este in regula !

Super Luna februarie 2019. GEMENI

Pentru tine, este un timp de inteligenta crescuta si buna sanatate, ceea ce te va lasa si mai imputernicit sa dai o mana de ajutor celor aflati in nevoie. Fii atent acasa, pentru ca membrii familiei pot sa nu spuna activ ce se intampla dar pot revela multe prin schimbarile lor bruste in comportament. Daca muncesti din greu sa mentii un nivel stabil de viata acasa (ceea ce este o provocare pentru abordarea ta de viata oarecum inconsecventa) vei reusi sa eliberezi mult din povara pe care acestia o pot simti. Vei aduna o buna karma cu ocazia acestei Luni pline!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.