HOROSCOP: Faţa ascunsă a zodiilor

Dincolo de trăsăturile generale date de semnul zodiacal şi de influenţa sistemului solar, în fiecare dintre noi există şi o parte întunecată, pe care o purtăm cu noi inevitabil, umbra fiecărei zodii.

24 iun. 2013, 16:00
HOROSCOP: Faţa ascunsă a zodiilor

Partea întunecată a Berbecului îl suprinde pe acesta nestatornic, deloc tenace, cu o viaţă haotică în care nu îşi găseşte locul niciunde şi lângă nicio persoană.

Umbra Taurului constă în lenea de a realiza lucruri mai complexe decât ecele strict necesare pentru a supravieţui.

Faţa ascunsă a unui nativ din Gemeni este întruchiparea curiozităţii duse la extrem. Informaţii de la o persoană la alta, conversaţii bolnăvicioase, contacte numeroase, lipsa unei constanţe.

De multe ori vei vedea un Rac fie prea calm, fie prea exuberant. Un Rac echilibrat este cel care ajunge la înţelepciune, la cunoaşterea sinelui, care îi protejează pe ceilalţi.

Umbra Leului este cunoscută ca obsesia lui pentru a fi în centrul atenţiei mereu, de a fi lăudat, linguşit, servit de cei din jur.

Există două moduri prin care nativul din Fecioară îşi exprimă umbra: ori prin superstiţii exagerate, ori prin scepticism în orice nu este general valabil.

Balanţa trece cu rapiditate de la o extremă la alta. Devine incapabilă de a lua decizii, bulversându-se şi bulversându-i pe cei din jur.

Umbra nativului din Scorpion este îndreptată spre sine însuşi, făcându-se să sufere, să fie dezamăgit, gelos, neîncrezător, iar toate sunt sentimente duse la extrem, suferinţa unui Scorpion ajungând să fie nemărginită.

Când un Săgetător caută să fie mult mai profund şi mai important decât este, când începe să fie inconstant, atunci îşi manifestă umbra sa.

Pe Capricorn îl poţi vedea destul de des manifestând un compex de inferioritate şi o autovină ilogică.

Umbra Vărsătorului se exteriorizează atunci când îşi doreşte nespus de mult să fie în centrul atenţiei, când are nevoie să fie remarcat.

Partea întunecată a Peştilor se manifestă printr-o tendinţă exacerbată spre fatalism, lipsa de dorinţă de viaţă, stări depresive. Unii dintre ei îşi creează un haos în propria viaţă din care nu mai pot ieşi.