HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Schimbări majore aduse de astre pentru fiecare zodie

Fiecare lună a anului aduce schimbări bune sau mai puțin bune pentru fiecare zodie. Luna ianuarie a anului 2020 a fost o lună de odihnă, iar acum luna februarie v-a fi o lună de adaptare la noul an ce tocmai a început.

30 ian. 2020, 10:17
HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Schimbări majore aduse de astre pentru fiecare zodie

BERBEC

Personalități îndrăznețe și energice, berbecii dezvoltă aspirații foarte înalte, iar de cele mai multe ori își împing limitele pentru a le atinge. Aceștia sunt practici și eficienți, urmărind câștigul imediat. Nativii din zodia berbec sunt cunoscuți în special pentru faptul că sunt impulsivi și uneori chiar destul de orgolioși. Pe plan sentimental, de regulă sunt firi romantice și senzuale. Semnul acestei zodii este focul, iar planeta guvernatoare este Marte. Meseriile potrivite pentru berbeci sunt: militar, polițist, pompier, inginer.

Luna februarie surprinde nativii din zodia Berbec cu schimbări în plan sentimental. Relația berbecilor cu partenerii va suferi o cumpănă, însă „tot răul spre bine”. Vor fi puse la încercare în special încrederea și răbarea. Dacă nu vor reuși să se tempereze vor risca să intre dintr-un conflict în altul. Vă recomandăm să vă stăpâniți și să vă dezvoltați răbdarea.

TAUR

Pentru tauri, luna februarie rezervă schimbări în ceea ce privește cariera. Dacă până acum taurii au fost super solicitați, a venit timpul relaxării. Munca lor a fost văzută și recunoscută de cine a trebuit și acum nativii acestei zodii se bucură de roadele culese. Toată luna acestora le va merge din ce în ce mai bine.

GEMENI

De regulă, nativii din zodia gemeni sunt descriși ca personalități duplicitare. Au tendința de a se apuca de mai multe lucruri deodată, însă în majoritatea cazurilor nu duc la bun sfârșit sarcinile. Sunt caracterizați instabili și lasă de cele mai multe ori impresia de neseriozitate și chiar insensibilitate. Totuși au un simț al afacerii destul de dezvoltat și de aceea meseriile potrivite acestei zodii sunt: finanțist, comerciant, fotbalist, jurnalist. Această zodie este guvernată de Mercur și se situează sub semnul aerului.

Citeste articolul complet pe yve.ro