HOROSCOP FINANCIAR 19-25 NOIEMBRIE: Ce zodii sunt lovite de noroc în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

19 nov. 2018, 07:10
HOROSCOP FINANCIAR 19-25 NOIEMBRIE: Ce zodii sunt lovite de noroc în această săptămână

BERBEC

Este o perioadă favorabilă pentru tine din punct de vedere financiar. Te faci remarcată la locul de muncă, iar acest lucru îți va aduce beneficii. Comunici mult mai eficient, iar întâlnirile, ședințele sau negocierile pot fi un adevărat succes pentru tine. Unele situații neprevăzute te pot obliga să faci plăți și cheltuieli care îți vor destabiliza bugetul pentru o vreme.
 
TAUR

Munca ta din trecut a dat roade și acum este momentul să le culegi. În această săptămâna ai șanse mari de a beneficia de o suplimentare a venitului, de a găsi noi modalități de a face bani sau colaborări care te ajută să câștigi mai mult. Nu rata oportunitățile care îți ies în cale doar pentru că îți este teamă de schimbare.
 
GEMENI
 
Astrele îți luminează benefic viața profesională și pe cea financiară săptămâna aceasta. Te vei face remarcată la locul de muncă prin ideile tale salvatoare și originale, iar acest lucru îți va aduce numai beneficii. Este o perioadă bună în care să petreci mai mult timp în preajma unor persoane influente sau cu autoritate, care te vor ajuta să-ți pui ideile în practică. Îți ții cu dificultate în frâu tendința de a cheltui prea mult, dar dacă reușești, vei avea o satisfacție deosebită.
 
RAC
 
Nu te poți lăuda cu o situație financiară roz în această perioadă. Te lovești de tot felul de încurcături și complicații care te fac să pierzi bani, să cheltui mai mult decât ai fi vrut sau să dai banii pe cu totul altceva față de ce ți-ai propus. Deși ai sentimentul că ai fost nedreptățită, trebuie să fii conștientă că astfel de situații sunt inevitabile și oricine se poate confrunta cu ele. Încearcă să-ți păstrezi calmul ca să poți gândi limpede. 
 
Citeşte mai multe pe eva.ro