Horoscop financiar 22-28 iulie. Ce zodie câştigă bani frumoşi în această săptămână. Cine apelează la împrumuturi

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

21 iul. 2019, 12:04
Horoscop financiar 22-28 iulie. Ce zodie câştigă bani frumoşi în această săptămână. Cine apelează la împrumuturi

BERBEC

Săptămâna aceasta va fi una norocoasă pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară.

Vei avea parte de oportunităţi de îmbunătăţire a venitului de unde te aştepţi mai puţin. Se anunţă o perioadă bună pentru tine pe acest plan, însă doar dacă pui pe primul loc acest aspect. 

TAUR

Dispoziţia cu care îţi începi săptămâna îţi va aduce numai lucruri bune pe plan profesional.

Se pare că dai dovadă de mai multă încredere şi forţă în ceea ce priveşte ideile tale, de aceea vei fi apreciat de şefii tăi. Chiar dacă nu vor exista schimbări ale situaţiei financiare, acesta este un prim pas important către marele tău ţel. 

GEMENI

Săptămâna aceasta vor apărea unele oportunităţi grozave pentru tine.

Ele privesc atât cariera, cât şi situaţia ta financiară. Chiar dacă ai dubii iniţial, nu trebuie să ratezi şansele care ţi se oferă. Cel mai probabil, în weekend vei fi nevoit să cheltuieşti mai mulţi bani decât în mod normal, însă e normal ca din când în când să te mai şi răsfeţi!

RAC

Săptămâna aceasta sunt favorizate economiile.

Din fericire pentru tine, câştigi bani în plus, lucru care îţi permite să pui şi ceva deoparte. Cel mai probabil, unele pasiuni de-ale tale devin productive din moment ce ai început să te axezi mai mult pe ele. Cu toate acestea, dacă cineva îţi cere bani cu împrumut, încearcă să nu te rişti! 

LEU

Astrele îţi recomandă mai multă prudenţă atunci când manevrezi banii. Dacă trebuie să ai de-a face cu documente importante, cum ar fi acte bancare, e necesar să ceri sfatul persoanelor cu mai multă experienţă în domeniu decât tine. Nu îţi risca economiile, chiar dacă promisiunile care ţi se fac sunt tentante!

Citeşte mai multe pe eva.ro