Horoscop financiar 28 ianuarie-3 februarie: ce zodii se vor umple de bani, pe cine părăseşte norocul

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

28 ian. 2019, 11:23
Horoscop financiar 28 ianuarie-3 februarie: ce zodii se vor umple de bani, pe cine părăseşte norocul

BERBEC

Săptămâna aceasta nu este prea bună pentru investiţii şi, de asemenea, nici pentru a da bani cu împrumut.

Încearcă pe cât posibil să ţii se bugetul tău pentru că situaţia nu e prea roz nici în cazul tău. Dacă ai oportunitatea de a schimba ceva pe plan profesional, fă-o fără să stai pe gânduri!

TAUR

În primele zile ale acestei săptămâni vei face tot posibilul să te bagi pe sub pielea şefilor. Scopul este să te faci plăcut pentru a putea obţine ceea ce îţi doreşti de la ei. Fie că este vorba de o mărire sau doar de câteva zile libere, cert este că dorinţele îţi vor fi îndeplinite. Situaţia ta financiară este una modestă, însă te organizezi foarte bine. 

GEMENI

Deşi aşteptai unele rezultate în această săptămână, ele vor întârzia să apară. Fie e vorba de un răspuns la un interviu sau de finalizarea unui proiect, cert este că vei fi ţinut în suspans şi în săptămânile ce vor urma. Din fericire, situaţia ta financiară este una bună şi nu e necesar să urgentezi nimic. 

RAC

Vei avea foarte multă treaba la locul de muncă în această săptămână, însă vei găsi energia necesară pentru a te descurca cu toate noile sarcini primite.

Din păcate, oboseala şi stresul se vor răsfrânge asupra celor dragi, pe care nu încerci să îi menajezi câtuşi de puţin. Succesul profesional nu înseamnă totul, aşa că regândeşte-ţi priorităţile. 

LEU

Eşti prea curajos la serviciu, iar şefii ar putea să te considere chiar cu prea mult tupeu.

Încearcă pe cât posibil să îţi expui ideile într-o manieră elegantă, astfel încât nimeni să nu se simtă lezat. Chiar dacă eşti foarte bun în ceea ce faci, trebuie să ai respect faţă de cei din jurul tău, fie ei superiori sau colegi. În cazul în care simţi că meriţi mai mult, cere cu diplomaţie sau caută-ţi un alt loc de muncă potrivit pentru tine. 

Citeşte mai multe pe eva.ro