Horoscop financiar 4-10 februarie. Cine are parte de portofel plin, cine fluieră a pagubă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

04 feb. 2019, 10:34
Horoscop financiar 4-10 februarie. Cine are parte de portofel plin, cine fluieră a pagubă

BERBEC

Se anunţă veşti bune pentru Berbecii singuri. În această săptămână vor avea ocazia să cunoască persoane noi alături de care pot începe o poveste de iubire. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu se grăbească şi să sară peste etapele normale ale unei relaţii sănătoase. Nativii căsătoriţi pot întâmpina dificultăţi de comunicare cu partenerul de viaţă sau cu copiii, dacă este cazul. 

Nu ar strica să ai mai mult curaj în ceea ce priveşte ţelurile tale profesionale. Astrele îţi vor crea un mediu propice pentru a-ţi expune ideile, iar cei din jurul tău pot veni cu oferte tentante pentru tine. Fie că este vorba despre prieteni sau şefi care te plac, cert este că se anunţă parteneriate grozave. Chiar dacă nu o duci deloc rău cu banii nici acum, acum ai şansa de a evolua.

 
TAUR
 
Încearcă să nu te contrazici din orice cu partenerul de viaţă în această săptămână. Cel mai probabil, un schimb de replici banal se poate transforma într-o ceartă de zile mari. Fă tot posibil să aplanezi conflictul atunci când vezi că lucrurile degenerează. Dacă eşti singur, fii atent la cine îţi este prieten cu adevărat şi cine nu. E posibil ca unele persoane din anturajul tău să aibă un interes ascuns. 

În primele zile ale acestei săptămâni îi vei uimi pe cei din jurul tău cu abilităţile tale profesionale. Te remarci la locul de muncă fără să depui prea mult efort şi e posibil ca şefii tăi să îţi mărească salariul pe neaşteptate. Dacă eşti în căutarea unui job, acum este momentul să încerci şi un alt domeniu de activitate decât cel pe care l-ai studiat în şcoală. Ai abilităţi şi talente mult mai multe, aşa că profită de acest lucru!

 
GEMENI
 
E posibil ca în această săptămână să simţi că lucrurile nu se îndreptă spre direcţia bună în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă. Dacă consideri că este ceva în neregulă în comportamentul partenerului de viaţă, comunică-ţi deschis nemulţumirile. Este total greşit să ai pretenţia ca acesta să îţi ghicească gândurile. Dacă eşti singur, o persoană apropiată îţi va face declaraţii neaşteptate. 

Se anunţă călătorii în interes de serviciu în această săptămână şi, iniţial, nu vei fi deloc încât de deplasările pe care eşti nevoit să le faci. Cu toate acestea, zilele de joi şi vineri ar putea veni cu bonusuri consistente pentru munca depusă, aşa că vei uita de toate sacrificiile pe care le-ai făcut. Situaţia ta financiară chiar avea nevoie de o îmbunătăţire.

 
RAC
 
Săptămâna aceasta te vei dezlănţui şi îţi vei scoate la iveală latura pasională. Senzualitatea de care dai dovadă poate cuceri pe oricine, aşa că ai toate şansele să îţi găseşti un partener în cazul în care eşti singur. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, tu vrei mai multă acţiune şi distracţie, pe când partenerul tău îţi va dori linişte deplină. E posibil să apară tensiuni!

Se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă ele pot fi şi bune, dar şi rele. Totul depinde de tine şi de deciziile pe care le iei. Gestionarea banilor pe care îi ai la momentul actual este foarte importantă, aşadar, dacă nu te descurci la acest capitol, nu ezita să ceri ajutorul celor cu mai multă experienţă în domeniu decât tine.

 
Citeşte mai multe pe eva.ro