Horoscop financiar. Aceste 3 zodii sunt mereu stresate din cauza banilor. Ce zodie este guvernată de planeta luxului

Zodiile de pământ, în special, tind să fie asociate cu abundența și resursele și înseamnă că se gândesc adesea la bani, dar, din moment ce fiecare este guvernată de planete guvernante distincte,

13 mart. 2024, 08:35
Horoscop financiar. Aceste 3 zodii sunt mereu stresate din cauza banilor. Ce zodie este guvernată de planeta luxului

Horoscop financiar. Chiar și atunci când sunt cei mai pricepuți din punct de vedere financiar pe care îi cunoști, asta nu împiedică anumite zodii să se streseze cu privire la fluxul lor de numerar. De la cheltuială la economisire la investiție, ei par să aibă întotdeauna bani în minte – iar trăsăturile lor astrologice ar putea fi de vină.

În astrologie, anumite zodii se stresează din cauza banilor mai mult decât altele datorită planetei și elementului lor dominant. Semnele guvernate de Mercur sunt adesea legate de stres și îngrijorare, ceea ce îi poate determina să supraanalizeze fiecare achiziție sau să transpire ori de câte ori se gândesc să economisească pentru viitor.

Horoscop Pavel Globa. Zodiile cărora le dau târcoale necazurile şi zodiile protejate de Divinitate
Între timp, zodiile conduse de Saturn și Venus tind să-și conducă conturile bancare cu precizie expertă și au intuiția necesară pentru a înțelege principiile financiare. Acestea fiind spuse, ei tind, de asemenea, să se apropie de lucruri precum piața de valori și provoacă un tip unic de stres propriu.

Zodiile de pământ, în special, tind să fie asociate cu abundența și resursele și înseamnă că se gândesc adesea la bani, dar, din moment ce fiecare este guvernată de planete guvernante distincte, se spune că relația lor cu finanțele lor poate juca în diverse moduri.

Horoscop financiar: Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ca semn guvernat de Venus, planeta iubirii și luxului, Taurul tinde să aibă gusturi de lux, chiar și atunci când nu au buget. Vor tot ce e mai bun oriunde ar merge și adesea nu se gândesc la viitor în timp ce își trec cardul.

Taurul este un semn atât de îngăduitor, deoarece stăpânește asupra simțurilor, așa că este greu pentru ei să spună nu atunci când vine vorba de cumpărături mici. Vor ridica prânzul, cina și cafeaua zilnică și vor face mai multe transporturi sezoniere pentru garderoba lor.

De aceea mulți Tauri își adună datorii, precum și o doză de stres financiar. Unii vor jura să respecte un buget și se vor simți prost în privința cheltuielilor, dar asta adesea nu îi împiedică să obțină ceea ce își doresc.

Ce fel de vrăjitoare ești în funcție de zodie. Cum trebuie să te porți cu aceste femei dacă vrei o viață bună
Pe de altă parte, alți Tauri nu vor dori să cheltuiască un ban, chiar și atunci când au bani în plus. Ei vor gândi prea mult la cele mai mici achiziții și vor petrece ore în șir cântărind argumentele pro și contra. Ca zodie de pământ, vor să se simtă stabili și în siguranță financiar, astfel încât să poată fi puțin zgârciți cu cheltuielile lor.

Horoscop financiar: Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Mercur stăpânește Fecioara, așa că stresul și îngrijorarea sunt practic înglobate în ADN-ul lor. Acest părinte planetar îi face o zodie prea precauta și analitica și una căreia nu-i place să-și asume prea multe riscuri, mai ales în bani.

Dacă cineva vorbește despre finanțe, va transpira instantaneu. Atunci când îi arunci condiții de investiție, probabil că ei se vor simți copleșiți și profund suspicioși. Chiar dacă doresc să învețe mai multe despre bani, adesea le este frică să înceapă.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Fecioarele au tendința de a gravita către locuri de muncă mai puțin plătite, cum ar fi predarea sau arta, ceea ce poate însemna că trăiesc de la un cec la cel de la salariu. Când aleg o cale diferită, sunt adesea plini de datorii la împrumuturi pentru studenți, așa că are un cost oricum.

Acestea fiind spuse, sunt o zodie de pământ orientata spre detalii, ceea ce înseamnă că Fecioarele știu întotdeauna pașii pe care trebuie să-i facă pentru a-și atinge obiectivele financiare. S–ar putea să le ia ceva mai mult timp pentru a pune în aplicare pașii, dar odată ce o fac, nu se mai oprește.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.