Horoscop financiar. Acestea sunt cele mai cheltuitoare zodii. Află dacă ești în top 5!

Cheltuitorilor mari ai zodiacului le place să se distreze – iar distracția se poate acumula rapid. Își aruncă banii și își aduc prietenii la plimbare.

04 sept. 2023, 11:31
Horoscop financiar. Acestea sunt cele mai cheltuitoare zodii. Află dacă ești în top 5!

Horoscop financiar. În timp ce unele zodii fac bugete lunare, gătesc mese acasă și economisesc bani pentru o zi ploioasă, altele sunt ocupate să-și treacă cardurile de debit pe stoc zero. Zodiile care cheltuiesc cei mai mulți bani sunt dispuse să se bucure de cafea scumpă, prânzuri, vacanțe, decor pentru casă – sau orice obiect nou strălucitor care se întâmplă să le atragă atenția.

De obicei, semnele de aer și de foc sunt celor care le place să-și cheltuiască banii, spune astrologul Stina Garbis. Sunt impulsivi din fire, așa că este logic să încaseze o factură fără să stea pe gânduri. Alte zodii sunt mai pragmatice și mai întemeiate și iau în considerare viitorul atunci când vine vorba de a-și cheltui banii.

Cheltuitorilor mari ai zodiacului le place să se distreze – iar distracția se poate acumula rapid. Își aruncă banii și își aduc prietenii la plimbare. Gândește-te la escapade de weekend, zile spa, runde de aperitive pentru toată lumea de la masă etc. Este un stil de viață scump, dar îi face să se simtă bine, așa că abia le pasă când contul lor bancar este accesat.

Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii

Horoscop financiar. Zodiile guvernate de Venus, planeta frumuseții, se află, de asemenea, în fruntea listei celor mai mari cheltuitori. Nu pot exista fără haine noi, bunătăți pentru casa lor sau fără să comande masa lor preferată pentru mâncare la pachet. Zodiilor guvernate de Venus le plac lucrurile frumoase și sunt dispuși să cheltuiască puțin în plus pentru a obține exact ceea ce își doresc.

Horoscop financiar Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul este unul dintre cele mai impulsive zodii când vine vorba de obiceiurile lor de cheltuieli. „Când văd ceva ce își doresc, trebuie să-l aibă”, spune astrologul Amy Demure. „Berbecii adoră să țină pasul cu tendințele, iar moda și decorul lor sunt întotdeauna elegante, șic și la zi.” Dacă găsesc un articol nou, la modă, vor găsi o modalitate de a pune mâna pe el.

Ca semn de foc, Berbecul este genul care face clic pe butonul „rezerva acum” sau „cumpără acum” pentru sejururi de ultim moment la hotel și transporturi de îmbrăcăminte – adesea făcute în miezul nopții. „Le place să se distreze și nu vor aștepta să se gândească la deciziile lor”, spune Garbis. „’Cumpără acum și îngrijorează-te mai târziu’ ar fi motto-ul Berbecului.”

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Horoscop financiar Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ca semn guvernat de Venus, Taurul este despre experiențe de lux, senzuale. „Le place să facă bani și le place să cheltuiască bani”, spune Garbis. „Ei adaugă mereu accente speciale caselor lor pentru a le face șic și confortabile.”

Acesta este motivul pentru care Taurul poate ridica o factură ca nimeni altul. „Sunt materialişti şi le place să se răsfeţe cu mâncare, îmbrăcăminte, lux şi toate plăcerile vieţii”, adaugă Demure. „Trebuie să fie înconjurate de un mediu frumos, plăcut din punct de vedere estetic, motiv pentru care cheltuiesc atât de mult pe mobilier și decor. Le place frumosul și vor investi foarte mult în aspectul și garderoba lor.”

Horoscop financiar Leu (23 iulie – 22 august)
Leii sunt extrem de generoși și se bucură de a-și trata prietenii și familia cu lucrurile mai frumoase din viață, fie că este vorba de o zi de naștere, de vacanță sau doar pentru că asa vor. „Întotdeauna își vor cumpăra partenerii, prietenii și cei dragi cadouri scumpe și bine gândite”, spune Demure. Dacă ajung să aleagă între o lumânare de cinci dolari sau una cu un preț mai mare, vor alege opțiunea scumpă de fiecare dată.

Ei aruncă mulți bani și pe ei înșiși. „Întotdeauna te poti aștepta ca leii să iasă în evidență din mulțime pentru că ei cheltuiesc bani pentru a arăta cel mai bine”, adaugă Demure. „Le place felul în care se simt hainele de înaltă calitate.” Aceste semne de foc sunt cu siguranță în estetica de lux liniștită.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.