Horoscop financiar pentru lunile iulie, august şi septembrie 2014

Vezi cum stai cu banii in urmatoarele luni – horoscop financiar pentru lunile iulie, august si septembrie 2014.

20 iul. 2014, 17:09
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august şi septembrie 2014

Berbec – in aceasta perioada nu veti sta foarte bine din punct de vedere material. Cei mai multi reprezentanti ai acestui semn zodiacal pot avea posibile dificultati in lipsa de finante. Nu va lasati dominat de dorintele dvs si ganditi-va bine inainte de a cumpara ceva.

Taur – in aceste luni faceti diverse achizitii, fara sa va ganditi de ce aveti nevoie cu adevarat. In aceasta perioada trebuie sa va hotarati ce lucruri va trebuie si ce nu. Vi se poate anula un depozit in numerar, iar acest lucru poate fi inevitabil. Aveti grija de banii dvs, iar daca cineva va cere un imprumut, ganditi-va bine daca ii dati bani.

Gemeni – problemele materiale care v-a deranjat in ultima vreme, incepe incet sa dispara. Multe dintre problemele dvs vor fi rezolvate cu ajutorul unor persoane straine. Veniturile dvs vor fi asociate cu efortul pe care il depuneti. Cel mai probabil este sa aveti castiguri neasteptate sau sa primiti cadouri generoase de la cei dragi.

Rac – pot aparea multe oportunitati neasteptate pentru a creste finantele. Va straduiti din toate puterile pentru a pune in aplicare planurile dvs. Gestionati cu prudenta banii familiei, pentru ca lucrurile sa fie benefice pentru familie.

Leu – va asteapta surprize placute in aceste luni de vara – venituri sau cadouri neasteptate de la un iubit /a. Aceste luni sunt un moment excelent pentru a lucra cu partenerii si de a crea proiecte comune.

Fecioara – in aceasta perioada, nu va asteptati la modificari semnificative ale situatiei financiare. Vara va prevesteste venituri importante. Aveti o stabilitate pentru a duce o viata linistita, insa nu cumparati lucruri scumpe, deoarece nu este momentul potrivit.

Balanta – este o perioada favorabila pentru a face investitii. Este, de asemenea, o perioada in care vor creste finantele, insa va trebui sa faceti lucrurile cu o deplina responsabilitate. In caz contrar, nu veti avea parte de venituri mari. Asteptati-va sa primiti cadouri valoroase de la cineva drag.

Scorpion – puteti avea o multime de preocupari in aceasta perioada. Limitati unele obiceiuri costisitoare din punct de vedere material, si bucurati-va de ceea ce aveti acum. Planeta Marte va va oferi un spirit vesel, insa nu trebuie sa luati decizii pripite legate de banii dumneavoastra.

Sagetator – nu va asteptati la rezultate financiare bune in aceste luni. Veti fi dezamagiti si veti regreta in curand lucrurile pe care le-ati facut in lunile anterioare. Desigur, trebuie sa invatati cum sa cheltuiti banii, dar sa fiti si responsabil.

Capricorn – nu cumparati lucruri sau obiecte in graba. In aceasta perioada puteti lua parte la noi proiecte. Astrele va indica faptul ca investitiile in aceste luni nu sunt rentabile. Nu luati credite.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro