HOROSCOP FINANCIAR. Urmează o perioadă foarte bănoasă pentru următoarele zodii!

Mai multe zodii vor avea parte de câştiguri financiare importante în această perioadă.

10 sept. 2017, 11:17
HOROSCOP FINANCIAR. Urmează o perioadă foarte bănoasă pentru următoarele zodii!

Berbec
Berbecii nu sunt prea norocoşi la bani. Iar asta în special pentru că sunt foarte generoşi şi scapă economiile printre degete. Impulsivitatea este un alt motiv pentru care par să nu poată niciodată să îşi regleze starea financiară, pentru că asta îi face să-şi satisfacă toate mofturile de moment, indiferent cât sunt de costisitoare.

Taur
Taurii iubesc stabilitatea şi regulile si asta îi ajută si in plan financiar, mai ales că norocul ţi-l mai faci şi singur. Astfel, chiar dacă nu găsesc bani pe jos, taurii se pot considera norocoşi pentru că vor avea întotdeauna un fond de rezervă de care se fac că au uitat, până este cu adevărat nevoie.

Gemeni
Gemenii sunt printre cele mai norocoase zodii când vine vorba de bani. Ei sunt mereu asiguraţi la capitolul financiar, fiind firi descurcăreţe.

Rac
Racii sunt destul de păguboşi, de aceea au nevoie de un partener foarte stabil şi descurcăreţ din punct de vedere financiar, pentru a nu ajunge la faliment. Racii sunt sentimentali şi darnici, săritori, deci banii lor nu apucă niciodată să se adune prea mulţi la un loc.

Leu
Leii atrag succesul şi bunăstarea, astfel că banii nu sunt niciodată o problemă reală. Chiar dacă au perioade în care cheltuie exagerat, leii nu ajung niciodată săraci.

Fecioară
Fecioarele nu lasă nimic la voia întâmplării, iar asta e valabil şi pe planul finanţelor. O fecioară ştie întotdeauna când să investească şi când să vândă şi este la curent cu trendurile economiei mondiale.

Balanţă
Balanţele sunt destul de oscilante când vine vorba de noroc la bani. În general, fac cumpărături în stil smucit şi nu prea reuşesc să economisească mare lucru din salariu.

Scorpion
Scorpionii sunt destul de cumpătaţi şi asta îi ajută să aibă mereu fonduri de rezervă, dar nu se pot considera prea norocoşi în plan financiar. Ei trebuie să muncească intens pentru banii lor şi poate tocmai de aceea au grijă şi ce fac cu ei.

Săgetător
Săgetătorii sunt destul de iresponsabili cu veniturile, dar par favorizaţi de zeii bunăstării. Deşi aruncă banii aiurea dacă sunt entuziasmaţi, ei sunt norocoşi şi dau mereu peste oportunităţi noi de finanţare.

Capricorn
Capricornii nu sunt foarte norocoşi la bani, dar compensează prin raţionalitate şi zgârcenie.

Vărsător
Vărsătorii sunt complet zăpăciţi când vine vorba de bani şi, dacă ar fi după ei, ar arunca cu banii toată viaţa. Doar că nu prea au cu ce arunca. Iar cand se intampla sa aiba, fac investitii proaste si paguboase.

Peşti
Peştii nu sunt interesaţi mai deloc de lumea materială, fiind pasionaţi de tot ce e spiritual. În general, nu duc lipsă de nimic, dar nici nu se lăfăie în lux şi mofturi scumpe.

Sursa: horoscoponline.net