HOROSCOP FINANCIAR. Veşti neplăcute pentru multe zodii, bate vânt de toamnă prin buzunare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

26 aug. 2019, 09:24
HOROSCOP FINANCIAR. Veşti neplăcute pentru multe zodii, bate vânt de toamnă prin buzunare

BERBEC

E nevoie de o mai bună organizare din partea ta dacă vrei să câștigi mai mulți bani. Chiar dacă nu o duci deloc rău la acest capitol, nu ar strica să profiți la maximum de potențialul tău. În loc să muncești haotic și simultan în mai multe proiecte, mai bine te-ai axa pe unul și bun!

TAUR

Dă-ți silința să faci o treaba cât mai bună la locul de muncă și, deocamdată, e suficient pentru a te menține pe aceeași poziție. Atunci când vei vrea să treci la nivelul următor și să câștigi mai mulți bani, e necesar să te gândești și la rezultate. La finalul acestei săptămâni poți avea șansa de a cunoaște o persoană care îți poate face intrarea într-un domeniu cu totul nou. 

GEMENI

Este o săptămână bună pentru investiții. Cu toate acestea, chiar dacă te bucuri de o situație financiară excepțională, nu trebuie să iei decizii impulsive. Decât să arunci cu banii inutil, mai bine ai ajuta pe cineva care chiar are nevoie de ei. Nu spune din start NU actelor de caritate!

RAC

Nu se anunță vești prea plăcute pentru tine în ceea ce privește bani în această săptămână. Se poate ca un eveniment neplăcut, precum furtul sau pierderea portofelului, să îți dea mari bătăi de cap. Astrele îți recomandă mai multă prudență în privința obiectelor personale de valoare!

LEU

Apar șanse cu totul neașteptate în această săptămână în ceea ce privește situația ta financiară. Cu toate că pentru tine nu sunt atât de importante lucrurile materiale, știi că acestea pot ușura viața atât ție, cât și celor dragi. Dacă poți câștiga mai mult, nu ezita să faci schimbările necesare!

FECIOARĂ

Se pare că lucrurile se vor liniști pentru tine pe plan financiar în această săptămână. Din fericire, primești o sumă considerabilă de bani care te va salva de la a te împrumuta. Cu toate acestea, folosește banii cu cap și axează-te pe investițiile și cheltuielile urgente și prioritare. 

Citeşte mai multe pe eva.ro