Horoscop ianuarie 2015. Cumpenele tale în această lună, în funcţie de zodie

HOROSCOP 2015: Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta.

07 ian. 2015, 14:38
Horoscop ianuarie 2015. Cumpenele tale în această lună, în funcţie de zodie

CAPRICORN

Vei întâmpina unele probleme de sănătate în această perioadă și va trebui să faci și mai multe eforturi pentru a-ți mulțumi iubitul.

Cu toate că ambele situații par importante, sectorul sănătății ar trebui să fie pe primul plan. Nu amâna nimic și mergi la doctor de la primele semne ale bolii.

VĂRSĂTOR

Situația nu este deloc roz din punct de vedere sentimental, ba chiar poate avea loc o despărțire dureroasă.

Chiar dacă pare o tragedie la început, trebuie să ai încredere în deciziile pe care le iei și să privești spre viitor, nu doar să trăiești clipa.

PEŞTI

Nu vei întâmpina cumpene în această primă lună din an, însă nici nu vei fi ocolită de absolut toate problemele.

Cele mai deranjante vor fi cele din viața amoroasă, unde partenerul de viață  îți cere mai mult decât ar trebui. Pune punct relației dacă vrea să te schimbe total!

BERBEC

Pare a fi o lună grea pentru tine, cu mai multe dezamăgiri și eșecuri, decât bucurii.

Vei întâmpina mici probleme de sănătate, banii vor fi din ce în ce mai puțin, iar tu alegi să te arunci în brațele primei persoane care te susține. Nu lua decizii impulsive în momente delicate și încearcă să ceri ajutor!

TAUR

Va trebui sa iei o decizie grea în această lună, de aceea un succes îți va aduce și un eșec.

Vei fi nevoită să renunți la persoana iubită pentru a-ți putea vedea visul împlinit pe plan profesional. Cu toate că depinde doar de tine, vei suferi o perioadă indiferent de alegerea făcută.

GEMENI

Nu vei întâmpina probleme din niciun punct de vedere, ba chiar se poate spune ca este o lună perfectă pentru tine.

Bucură-te de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima și nu te lăsa necăjită de invidiile celor din jur. Dragostea și cariera au atins apogeul.

Citeşte mai mult pe eva.ro