Horoscop ianuarie 2018. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna ianuarie!

11 ian. 2018, 07:14
Horoscop ianuarie 2018. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

BERBEC

Nativele singure ştiu ce vor de la viaţă şi nu se vor lăsa păcălite de nimeni în această lună. Cu toate că bărbaţii din jurul lor insistă pentru întâlniri, ele nu cedează în faţa oricui. Experienţele anterioare le-au făcut să îşi dea seama ce e prioritar. Pentru cele implicate într-o relaţie serioasă, atracţia faţă de partenerul lor va creşte, iar legătura dintre ei va deveni mai puternică. 

Luna aceasta vei fi mai impulsionată să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti pe plan profesional şi financiar. Conjunctura astrală este de partea ta şi ai toate şansele să evoluezi simţitor. Ai început anul în forţă şi nimeni nu te poate trage înapoi. Dacă ai dat bani cu împrumut, încearcă să îi recuperezi pe toţi!

TAUR

Luna aceasta dai dovadă de multă energie, energie pe care o vei folosi în special pe plan amoros. Partenerul tău de viaţă se va bucura de atenţia primită din partea ta, cu menţiunea să nu exagerezi şi să nu devii sufocantă. Cu toate că ai o viaţă sentimentală fericită, încearcă să nu te dedici trup şi suflet doar acestui aspect. E foarte important să ai un colţ doar al tău şi să fii independentă!

Luna aceasta sunt favorizate activităţile colective, drept urmare e posibil să primeşti o sumă de bani de care trebuie să ai mare grijă. Nu face investiţii şi nici schimbări majore ale stilului tău de viaţă dacă nu vrei să traversezi o perioadă grea pe viitor. E foarte important să îţi spui ideile şi să îţi faci respectat cuvântul la locul de muncă!

GEMENI

Anul ce tocmai s-a încheiat te-a făcut să înţelegi multe lucruri în ceea ce priveşte dragostea. Dacă ai ieşit dintr-o relaţie, luna ianuarie va fi una de acomodare pentru un nou stil de viaţă. Eşti mult mai fericită acum, dar asta nu înseamnă că ai ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie, se poate ca romantismul să fie mai prezent decât alte dăţi. 

Vei munci mult în această lună, dar vei avea şi rezultate bune. Din fericire, situaţia financiară se îmbunătăţeşte datorită unei schimbări pe care ai făcut-o recent. Încearcă să nu intri în conflict cu nimeni pornind de la bani şi să îţi achiţi toate datoriile şi obligaţiile fără să ripostezi.

RAC

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta pe plan sentimental. Dai dovadă de multă energie pozitivă, iar acest lucru se simte în relaţia de cuplu. Dacă faci parte din categoria nativelor singure, trebuie să ai mai multă grijă atunci când vine vorba de insistenţele admiratorilor. Înainte de a face orice pas, informează-te cât de cât despre persoana în cauză. 

Vei cheltui destul de mulţi bani în luna ianuarie, însă nu regreţi nicio clipă achiziţiile făcute. Cu toate că e dreptul tău, cei dragi te vor trage de urechi din când în când cu privire la investiţiile pe care le faci. Ascultă-i, însă fă tot ca tine, pentru că pe tine trebuie să te pui pe primul loc în perioada aceasta.

Citeşte mai multe pe eva.ro