Horoscop ianuarie 2019. Ce anunţă prima lună din an pentru fiecare zodie

Horoscop ianuarie 2019. Ce anunță prima lună din an pentru fiecare zodie. Principalele aspecte zodiacale ale lunii ianuarie.

14 dec. 2018, 07:30
Horoscop ianuarie 2019. Ce anunţă prima lună din an pentru fiecare zodie

Horoscop ianuarie 2019 – În luna ianuarie, zodiile vedetă sunt Săgetător, Capricorn, Berbec și Vărsător. Ceea ce domină atmosfera începutului de an așadar este un joc discret între tradițional și nou, între ceea ce este deja împământenit și schimbare. Dar haideți să urmărim mai pe larg cum anume se manifestă aceste energii și care este materialul astral cu care vom lucra:

Horoscop ianuarie 2019. Marte intră în Berbec
Pe 1 ianuarie, Marte intră în semnul domiciliului său diurn, Berbecul, de unde animă și dinamizează atmosfera astrală a începutului de an încă din primele ore ale sale. Ianuarie vine la pachet cu multă spontaneitate, curaj și spirit de inițiativă care ne pun în mișcare și ne deschid larg orizonturile către orice este altfel. Trebuie să îmbrățișăm acest vânt al schimbării și să ne lăsăm purtați către noi și interesante experiențe de viață, oricare ar fi acestea.

Horoscop ianuarie 2019. Soare conjunct Saturn (Capricorn)
În 2 a lunii, Soarele și Saturn își dau întâlnire în semnul domiciliului nocturn al celui de-al doilea dintre ei, motiv pentru care se prea poate ca, în cursul sau în preajma acestei zile, să fim mai conștienți ca oricând de cine sunt, de cât putem și care sunt limitele noastre și să vedem cu claritate cum anume putem întoarce toate acestea în favoarea noastră. Nu i se dă nimănui mai mult decât poate duce, iar acest lucru ar trebui să ne facă să privim mai optimist.

Horoscop ianuarie 2019. Mercur poposește în Capricorn
În data de 5, mercur ajunge în semnul Capricornului, ceea ce face ca în următoarele săptămâni să fim mai pragmatici în comunicare, să nu facem uz de prea multe cuvinte, dar să lăsăm faptele să vorbească. Se iau decizii importante, se cântărește cu multă atenție de fiecare dintre noi tot ceea ce spunem și gândim perioada aceasta.

Horoscop ianuarie 2019. Venus ajunge în Săgetător
Cu Venus în Săgetător din a 7 a lunii, se face că suntem mult mai deschiși la noutate decât în săptămânile de dinainte. Ne dorim să ne simțim bine alături de persoana iubită, să descoperim împreună lucruri noi, să dezbatem idei și să împărtășim gânduri. S-ar să fim nestatornici pe acest plan, gândindu-ne probabil că dacă ne oprim la o singură persoană.

Horoscop ianuarie 2019. Soare conjunct Pluto (Capricorn)
În cursul sau în jurul zilei de 11, se prea poate să simțim efectele conjuncției dintre Soare și Pluto care poate produce transformări destul de importante în interiorul nostru. Putem crede așadar că stăm în fața unui moment de turnură în viețile noastre, că o situație care trena de multă vreme va genera o reacție în lanț care va deschide, poate, anumite cutii ale Pandorei. Important este să ne pregătim sufletește pentru orice fel de revelație pe care o poate aduce acest aspect controversat.

Horoscop ianuarie 2019. Mercur conjunct Pluto (Capricorn)
În cursul sau în preajma datei de 18, se resimt energiile unei alte conjuncții cu Pluto, și anume a lui Mercur. Tensiunile ar putea crește pe tonul acesteia, ducând la adevărate frământări mai mult sau mai puțin exterioare nouă. Dacă asta face ca lucrurile dintre noi și ei să evolueze în direcția cea bună, poate nu ar trebui să ne speriem de ceea ce va urma.

Horoscop ianuarie 2019. Mercur conjunct Saturn (Capricorn)
În cursul sau în jurul zilei de 21, Mercur aderă la același aspect astral, dar de data aceasta cu celălalt chiriaș din semnul Capricornului și anume Saturn. Rămânem adesea fără cuvinte, să ne fie mai ușor să facem lucruri care să vorbească în locul nostru și să transmite semnale decât să spunem cu subiect și predicat la ce ne așteaptăm de la cei din jurul nostru. Dar acest lucru poate duce la unele confuzii destul de mari.

Horoscop ianuarie 2019. Venus conjunct Jupiter (Săgetător)
În ziua care urmează, Venus este cea care aderă la același aspect astral cu Jupiter în domiciliul său diurn. Așa se face că, în cursul sau în preajma zilei de 22, se poate să ne bucurăm de popularitate pe plan social, dar amoros, iar parteneriatele profesionale care se leagă perioada aceasta să fie cu adevărat inovative și orientate către progres. Este important însă să nu ne pierdem acest elan, ci să-l temperăm cumva și să-l facem să funcționeze în favoarea noastră și nu în detrimentul nostru.

Horoscop ianuarie 2019. Mercur intră în Vărsător
Din 24 încolo, Mercur tranzitează semnul Vărsătorului, făcând să fim orientați către progres, muncă în echipă, viziune comună și crez colectiv. Se arată așadar câteva săptămâni bune pentru a lucra împreună cu ceilalți și a pune bazele unor proiecte care să vor face cu totul diferența.

Horoscop ianuarie 2019. Soare conjunct Mercur (Vărsător)
În cursul sau în jurul zilei de 29, simțim efectele unei alte conjuncții, de data aceasta între Soare și Mercur în semnul Vărsătorului. Viețile noastre sociale ar putea urma o curbă ascendentă, deschizându-ne către noi perspective și oferind un suflu proaspăt felului în care noi percepem oamenii și lumea înconjurătoare.