Horoscop ianuarie 2021 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Jupiter influenţează puternic mai multe sectoare de viaţă ale nativilor

Horoscop ianuarie 2021. În prima luna a anului 2021 planeta Jupiter continuă parcursul nefavorabil dar schimbă capitolele de viaţă influenţate. Ce interacţiuni produce acest tranzit afectat pentru fiecare semn zodiacal aflați în cele ce urmează de la astrologul România TV, Adrian Bunea.

29 dec. 2020, 00:14
Horoscop ianuarie 2021 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Jupiter influenţează puternic mai multe sectoare de viaţă ale nativilor
Horoscop ianuarie 2021 prezentat de astrologul Adrian Bunea

Horoscop ianuarie 2021. Astrologul Adrian Bunea are și un sfat: „Nu uitaţi! Soarta omului este mereu în mâinile lui căci viitorul nu a fost hotărât dinainte„.

Horoscop ianuarie 2021 Berbec

Bugetul tău poate fi afectat de scăderea câştigurilor realizate prin muncă, activitatea ta profesională de la locul de muncă este afectată, iar ratele pe care le ai de achitat nu îţi mai permit alte cheltuieli. Găsirea unor surse alternative de câştig prin muncă reprezintă soluţia salvatoare pentru moment.

Horoscop ianuarie 2021 Taur

Starea ta de sănătate poate fi afectată iar cauza este reprezentată de una sau mai multe supărări care nu-ţi dau pace, supărări produse de dificultăţile financiare prin care treci, de faptul că nimeni nu te ajută. În schimb acasă un alt membru al familiei, nu partenerul tău, are grijă de tine şi poţi depăşi cu bine această perioadă dificilă.

Horoscop ianuarie 2021 Gemeni

Chestiuni nerezolvate din vieţile tale anterioare îşi fac simţite efectele. Astfel poţi rata promovarea unui examen pe care îl ai de susţinut sau te poţi confrunta cu o problemă de sănătate dar numai dacă ai fost autorul unor fapte rele. În schimb comunicarea cu partenerul de viaţă şi soluţiile oferite de acesta te pot scăpa de probleme.

Horoscop ianuarie 2021 Rac

Te poţi confrunta cu probleme în activitatea de la locul tău de muncă, în cazul în care încerci să ai unele ieşiri la petreceri sau doreşti să pleci într-o excursie, mai ales că trebuie să te împrumuţi dacă vrei să te distrezi. În schimb dacă te ţii departe de plăceri şi distracţie, activitatea ta profesională şi câştigurile tale obţinute din muncă nu vor mai fi afectate.

Horoscop ianuarie 2021 Leu

Problemele din relaţia de cuplu, sau cele din familie din cadrul căminului sau cele de la locul tău de muncă pot duce la scăderea popularităţii tale în rândul celor care te cunosc. În schimb dacă devii mai solitar şi te ocupi de pasiunile tale şi ai preocupări precum sportul, arta, pescuitul, colecţii diverse, bricolaj, lumea va avea o părere bună despre tine.

Horoscop ianuarie 2021 Fecioară

Promovarea unui examen poate fi dificilă în această perioadă dacă nu eşti temeinic pregătit deoarece nu vei beneficia de conjuncturi faavorabile. Dacă te afli în strănătate vei avea probleme cu documentele personale şi nu vei beneficia de sprijin la nevoie. În orice împrejurare trebuie să te fereşti de orice conflict.

Horoscop ianuarie 2021 Balanţă

Situaţia ta financiară poate fi afectată de cheltuielile pe care le vei face cu o deplasare turistică posibil în străinătate. Poţi evita acest impas financiar dacă eviţi împrumuturile deoarece ulterior vei avea greutăţi în achitarea lor. Totuşi dacă renunţi la distracţie şi te preocupi exclusiv de activitatea ta profesională nu vei avea probleme financiare.

Horoscop ianuarie 2021 Scorpion

Te poţi confrunta cu probleme majore în relaţia de cuplu, tensiunea dintre tine şi partenerul de viaţă este alimentată de un alt membru al familiei şi are o motivaţie materială. Relaţia nu va mai fi afectată dacă apelezi la sprijinul unor cunoscuţi care îţi vor oferi oportunităţi de a câştiga bani prin muncă.

Horoscop ianuarie 2021 Săgetător

Poţi plăti pentru faptele tale egoiste din trecut pe care ai avut de ales să le faci sau nu. Astfel probleme de comunicare cu partenerul de viaţă pot face mai complicată relaţia de cuplu şi ulterior este posibil să ai mare nevoie de ajutor de la tovarăşul de viaţă. În schimb dacă ai de susţinut un examen, ai conjuncturi favorabile.

Horoscop ianuarie 2021 Capricorn

Nu este o perioadă favorabilă pentru distracţie sau pentru deplasări turistice. O situaţie mai încurcată în care eşti implicat în activitatea de la locul tău de muncă nu îţi permite să ai astfel de ieşiri. Dacă totuşi vrei să te distrezi cu orice preţ va trebui să te împrumuţi de sume destul de mari iar situaţia ta profesională poate fi afectată în viitor.

Horoscop ianuarie 2021 Vărsător

Acasă, liniştea căminului şi viaţa de familie pot fi tulburate de evenimentele de distracţie la care doreşti să participi. Dacă în schimb vei fi mai mult preocupat de activitatea ta de la locul de muncă sau vei avea mai multă grijă de partenerul de viaţă şi de membrii familiei care locuiesc împreună cu tine, liniştea casei nu va mai fi tulburată.

Horoscop ianuarie 2021 Peşti

Veşti bune sau rele pot ajunge la tine în funcţie de parcursul de viaţă şi destin pe care te afli. Astfel în cazul negativ veştile rele pot fi în legătură cu un membru al familiei sau ceva legat de străinătate. Deşi şansele pentru veşti bune sunt mici, poţi afla ceva de bine în legătură cu unele oportunităţi favorabile facilitate de cunoscuţii care te apreciază.

Acestea sunt previziunile privind tranzitul afectat al planetei Jupiter pe durata lunii ianuarie. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog