HOROSCOP ianuarie 2023. Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare

Ultimele zile ale lunii ianuarie se anunță destul de dificile pentru trei zodii. Astrologii spun că acestea vor avea parte de foarte mult ghinion și le recomandă să trateze totul cu calm.

25 ian. 2023, 10:16
HOROSCOP ianuarie 2023. Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare

Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare. Sfârșitul lunii ianuarie se anunță unul destul de dificil pentru trei zodii care vor avea parte de mai multe experiențe neplăcute.

Citește și Horoscop karmic: 3 zodii menite sa vindece karma de familie în 2023

Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare

Cele trei zodii care vor avea parte numai de ghinion la finalul acestei luni sunt: leu, capricorn și scorpion.

Astrologii spun că cei născuți în zodia leu vor primi o lovitură puternică, în timp ce capricornii vor suferi pierderi uriașe, iar scorpionii vor avea parte de probleme în familie. Aceștia le atrag atenția celor născuți sub aceste semne să trateze totul cu calm pentru că ghinionul nu va dura mult timp.

Leu

Sfârșitul lunii ianuarie nu arată foarte bine pentru lei. Aceștia vor primi o lovitură puternică din partea unei persoane apropiate, iar acesta ar putea fi doar începutul problemelor pentru că vor apărea disensiuni mari și în relația de cuplu.

Mai mult, cei născuți în zodia leu trebuie să aibă grijă la locul de muncă pentru că din cauza unui coleg care i-a lucrat pe la spate vor suporta consecințele devenind un fel de țap ispășitor.

Astrologii le recomandă leilor ca în această perioadă să trateze totul cu calm pentru că din luna februarie vor găsi rezolvarea tuturor  problemelor cu care se confruntă, iar lucrurile se vor aranja de la sine.

Scorpion

Scorpionii vor primi din partea astrelor o lecție importantă la finalul lui ianuarie. Aceștia vor avea parte de câteva momente extrem de dificile în interiorul familiei, iar veștile proaste vor curge pe bandă rulantă.

În această perioadă, scorpionii vor primi tot felul de lovituri din partea rudelor, pe care ar face bine să le evite.

Astrologii le recomandă celor născuți în zodia scorpion să nu călătorească în următoarele două săptămâni pentru că se pot întâmpla foarte multe lucruri rele.

Nici din punct de vedere financiar nu le merge bine scorpionilor în această perioadă, dar măcar vor învăța să aprecieze mai mult banii și poate că nu vor mai cheltui sume uriașe pe lucruri neimportante.

Capricorn

Se anunță o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar pentru capricorni. Aceștia vor pierde sume extrem de mari de bani la care nu s-ar fi așteptat vreodată, iar asta îi va afecta enorm.

Mai mult, aceștia riscă să aibă și probleme la locul de muncă, iar asta le va afecta considerabil veniturile. Problemele apar din diverse direcții, iar toate astea costă, așa că cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să se pregătească pentru o perioadă nu tocmai plăcută.

Nici din punct de vedere amoros, astrele nu anunță prea multe reușite, așa că aceștia ar trebui să își acorde mai mult timp pentru ei.

Citește și Horoscop februarie 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate în această lună