Horoscop ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IANUARIE: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

01 ian. 2015, 21:51
Horoscop ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP IANUARIE CAPRICORN

Prima lună a noului an vine cu pretenţii pe plan sentimental. Partenerul tău aşteaptă să îi mulţumeşti pentru ce a făcut pentru tine, însă nu te gândi la lucruri materiale. E suficient să fii mai drăgăstoasă şi să îl pui mai des pe primul loc. Vei reuşi să obţii mai mulţi bani luna aceasta, pe lângă venitul lunar, dacă vei lucra în echipă. Este foarte important să prinzi o oportunitate din mers. Dacă acest lucru îţi iese, ai grijă ca suma câştigată să o pui deoparte pentru zilele proaste ce vor veni. Nu vor fi schimbări notabile privitoare la sănătate. 

HOROSCOP IANUARIE VĂRSĂTOR

Nu începi prea bine anul din punct de vedere sentimental. Cu siguranţă şi tu şi partenerul tău realizaţi că ceva nu mai funcţionează între voi. Cu toate acestea, încearcă să fii sinceră până la capăt şi să laşi lucrurile să vină de la sine. Situaţia financiară se va îmbunătăţi începând din această lună, fapt ce te poate determina să începi un proiect nou. Dacă totuşi nu te poţi descurca, nu ezita să ceri ajutorul celor pe care ştii că te poţi baza. Încearcă să fii realistă şi păstrează o relaţie bună cu colegii de muncă. Nu ar strica să intri la dietă în această perioadă!
 
HOROSCOP IANUARIE PEŞTI
 
Este mai mult decât evident că partenerul tău de viaţă te oboseşte. Încearcă să îi explici frumos ce îţi doreşti şi nu face compromisuri dacă consideri că nu este cazul. Fii sinceră cu tine şi cu el. altfel te vei măcină fără să rezolvi nimic. Nu ai prea multă energie în acest început de an, să fie oare vorba de excesul de la mesele de Sărbători? Încearcă să tragi de tine şi să îţi reintri în ritm, dar dacă nu reuşeşti, te poţi folosi de unele trucuri pentru a scăpa vie şi nevătămată în faţa şefilor. Din această cauză nu ar trebui să îţi faci speranţe cum că banii vor pica din cer. Te simţi extenuată şi ai nevoie de ajutorul medicului pentru a ieşi din această stare! 
 

HOROSCOP IANUARIE BERBEC
 
Partenerul de viaţă te va susţine luna aceasta şi va fi lângă tine exact atunci când ai cea mai mare nevoie. Cu toate acestea, nu trebuie să treci cu vederea peste orice şi să îl vezi perfect, altfel vei risca să fii dezamăgită mai târziu. Cariera ta nu trece prin cea mai bună perioadă a ei, însă nimic din toate ce se vor întâmpla nu trebuie să te doboare. Vei primi suport financiar din partea unui membru de familie până vei găsi o soluţie mai bună de a te întreţine. Sănătatea nu va fi pusă în discuţie luna aceasta.
 
HOROSCOP IANUARIE TAUR
Încearcă să găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională, altfel una dintre ele va avea de suferit. Cel mai probabil vei renunţa la dragoste în favoarea carierei şi te vei axa pe aceasta chiar cu riscul de a rămâne singură. Aştepţi multă înţelegere în această perioadă. Îţi vei face o mulţime de relaţii în interes de serviciu astăzi, de aceea ar trebui să fii vigilentă şi să ştii pe lângă cine să stai. Unele ponturi pe care le vei primi îţi vor fi de ajutor să pui la bătaie un plan de a câştiga mai mulţi bani. Totuşi, rezultatele se vor vedea în timp! Durerile de cap îţi pot da de furcă la finalul acestei perioade. 
 
  
HOROSCOP IANUARIE GEMENI
Vei fi divinizată de partenerul tău în acest început de an, însă nu trebuie să ţi-o iei în cap. Cert este că traversezi cea ma bună perioadă a ta din punct de vedere sentimental, fie că eşti singură sau nu. Dacă nu ai un iubit, atunci cu siguranţă ai mulţi admiratori. Te faci remarcată pe plan profesional şi vei fi pe buzele tuturor în acest început de an. Bucură-te de această glorie pentru că nu va dura mai mult de o lună, după care vei fi pusă la colţ. Dacă ai şansa ca în această perioadă să ai câştiguri neaşteptate, atunci aceşti bani vor pleca la fel de repede cum au venit. Ai mai multă energie ca oricând în această perioadă!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro