Horoscop: Iată ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

Zi de vineri plină de evenimente neaşteptate pentru toţi nativii zodiacului.

04 sept. 2015, 09:07
Horoscop: Iată ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

BERBEC – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Berbecii vor avea o zi minunata, atata pe plan profesional cat si pe plan amoros. Cu toate ca vor simti ca sunt apreciati de sefi, nu vor avea parte de mariri salariale insa. Dar vor fi din ce in ce mai apreciati de catre superiori pentru felul in care-si desfasoara activitatea. Pe plan amoros, se vor bucura de sustinerea totala a persoanei iubite care le va pregati si o surpriza de proportii.

TAUR – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Taurii nu vor avea randament prea mare la locul de munca, insa vor scapa nepedepsiti. Pe plan financiar au parte numai de surprize placute insa pe plan amoros vor incepe sa-si puna intrebari in privinta persoanei iubite.

HOROSCOP: 5 cele mai dezastruoase compatibilităţi între zodii

GEMENI – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Gemenii au parte de o zi in care in sfarsit li se implinesc mai toate planurile. Fie ca este vorba de cel profesional, unde de mult timp asteapta o schimbare pozitiva, fie ca este cel amoros unde armonia in cuplu este la maxim, fie ca este vorba de planul financiar care, parca deodata, devine mult mai bun.

RAC – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Racii au si ei parte de o zi foarte buna. Numai ca pentru ei ziua de vineri va insemna, in mare parte, relaxare. Dupa o saptamana in care au avut de muncit destul de mult, vineri vor putea in sfarsit sa se ocupe numai de ei si sa isi implineasca micile placeri.

HOROSCOP: Când este cel mai bine să începi o afacere

LEU – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Leii au parte de o zi de vineri destul de agitata spre dimineata, mai ales din punct de vedere profesional. Spre a doua jumatate a zilei este nevoie sa incerce sa-si pastreze calmul din cauza ca oboseala isi va spune cuvantul. Seara va fi insa calma si tot ceea ce isi vor fi propus sa faca pe parcursul zilei va fi deja realizat.

FECIOARA – horoscop vineri, 4 septembrie si pentru weekend

Fecioarele au parte de o zi de vineri parca scoasa din povesti. Nu vor avea niciun fel de surpriza neplacuta pe plan profesional, totul fiind cat se poate de calm. Pe plan amoros insa, vor avea parte numai de surprize placute din partea persoanei iubite. Se pare ca aceasta persoana a decis sa acorde mai mult timp relatiei voastre, asa ca ar trebui sa va bucurati de acest lucru.

Continuarea pe Lyla.ro