HOROSCOP: În ce domenii excelezi, în funcţie de zodie

Descoperă ce calităţi şi atuuri ai, în funcţie de zodia ta. Află în ce domenii excelezi.

11 sept. 2013, 06:51
HOROSCOP: În ce domenii excelezi, în funcţie de zodie

Fecioară. Nativa din Fecioară este o persoană foarte organizată, atentă la detalii şi amănunte. Aceasta poate atinge succesul în domenii care presupun organizarea de evenimente, arhivare sau administrare. Fiind foarte atentă la normele de igienă şi sănătate, poate excela şi în domeniul farmaceutic, medical şi sanitar, scrie eva.ro.

Balanţă. Atuurile acestei native sunt amabilitatea şi diplomaţia. Aceasta ştie ce să spună şi cum să o spună ca să păstreze o atmosferă destinsă şi plăcută. Domeniile în care excelează sunt cele care presupun comunicarea, relaţiile publice, negocierea şi politica.

Scorpion. Ţi se potrivesc meseriile ce ţin de investigaţie, cercetare şi dezlegarea misterelor. Capacitatea ta de a vedea latura ascunsă a lucrurilor şi de a înţelege cu uşurinţă te ajută să atingi succesul în domenii precum jurnalismul de investigaţie, poliţie sau chiar ştiinţele oculte.

Săgetător. Ai o logică excelentă şi chiar o pasiune ascunsă pentru cifre. Înţelegi totul dacă este transpus în procente şi cifre, de aceea poţi atinge succesul în activităţi care prespun calcule, precum contabil, gestionar, economist, bancher.

Citeşte şi Zodiile pe care trebuie să le ocoleşti în cazul unei relaţii de LUNGĂ DURATĂ

Capricorn. Atuul tău este că niciodată nu renunţi când te-ai hotărât să faci ceva. Pentru că îţi place să fii independentă, poţi avea reuşită majoră în afaceri, pe cont propriu.

Vărsător. Eşti diferită de majoritatea oamenilor din jurul tău. Ai idei nonconformiste şi ciudate. Poţi avea succes în tehnologie, modă, artă, cinematografie, afaceri inedite şi diverse spectacole.

Peşti. Ceea ce simţi în fiecare clipă este un univers complex şi extrem de interesant pentru tine. Te pricepi de minune la interpretarea sentimentelor şi emoţiilor. Poţi avea succes în domenii artistice, precum literatură sau muzică, dar şi în calitate de psiholog, psihoterapeut sau chiar psihiatru.

Berbec. Eşti un lider excelent care îşi foloseşte puterea de convingere şi entuziasmul pentru a-i mobiliza pe ceilalţi. Eşti foarte bună în orice poziţie de conducere şi în special în domeniile în care inovaţia este esenţială.

Taur. Ai capacitatea de a repeta acţiuni care pentru alţii sunt obositoare şi stresante. Vei avea de câştigat în domeniile în care domină perseverenţa.

Gemeni. Poţi vedea multiplele faţete ale unei probleme, fără să alegi în mod deosebit una dintre ele. Mai mult, ai capacitatea de a privi în ansamblu, de a recunoaşte avantajele şi dezavantajele. Eşti potrivită pentru a oferi sfaturi, pentru a face investigaţii şi cercetări, dar şi pentru a negocia.

Rac. Îţi place să îi ajuţi pe ceilalţi şi o faci cu mare drag. Această capacitate de a îngriji, de a proteja, te ajută să ai în preajmă oameni care îţi sunt mereu recunoscători. Poţi excela în domenii care presupun lucrul cu copiii, în construcţii, amenajări sau decorări.

Leu. Eşti o persoană plină de energie care nu cedează indiferent de obstacolele pe care le întâlneşte. Eşti un exemplu excelent pentru ceilalţi şi reuşeşti să fii un lider necontestat. Excelezi în posturi de conducere, însă ai o slăbiciune pentru artă, cinematografie, modă, spectacole şi divertisment în general.

Citeşte şi HOROSCOP: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii