HOROSCOP: În ce mod o să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP. Pentru o femeie, acest eveniment este cel mai aşteptat şi cel mai frumos din viaţa ei, aşa că îşi face o mulţime de scenarii despre cum o să fie. Semnul lui zodiacal îţi arată la ce să te aştepţi!

13 mart. 2014, 20:57
HOROSCOP: În ce mod o să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nativul din Peşti este romantic, sensibil, dar nu i se pare prea importantă această cerere. La un moment dat, după ce îşi trăieşte viaţa din plin, va lua şi această decizie. E uşor siropos ce va face, cel mai probabil va fi ceva cu trimitere spre sex. Un pat cu petale de trandafir, lumânări şi un mesaj cu marea întrebare te vor aştepta într-una din zile.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu plănuieşte absolut deloc acest eveniment, ci va fi o decizie spontană. Fie veţi fi într-o călătorie doar voi doi, fie nu mai poate de dragul tău atunci când eşti copilăroasă, în astfel de situaţii e posibil să îi vină marea idee.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Acest nativ plănuieşte în amănunt acest eveniment şi se stresează peste măsură. Vrea ca totul să iasă perfect, cere sfaturi, cumpără inele şi rezervă din timp un restaurant luxos. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni va face din această cerere un joc care să te pună în mişcare. Îţi va lăsa bileţe cu trimitere în diverse locuri, până vei găsi inelul mult visat. În principiu, va fi un eveniment destul de jucăuş, dar cu intenţii cât se poate de serioase.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul şi-a plănuit cum să decurgă evenimentul cu mult timp înainte să te cunoască, şi ar proceda la fel fie cu tine, fie cu altele. Este sensibil şi vrea să facă ceva cu totul special pentru tine, cel mai probabil îţi va pregăti o cină romantică şi îţi va pune inelul în unul dintre felurile de mâncare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu te va cere, cel mai probabil, de faţă cu familia ta sau a lui. Este mai conservator şi ţine cont de tradiţiile din mediul în care s-a născut. Vrea să te surprindă, dar în acelaşi timp vrea să fie un moment public.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie fuge de căsătorie cât poate de mult şi cu greu se lasă convins. Totul se întâmplă din cauza fricii de a fi părăsit sau de oricare alt astfel de eşec. Nu îi plac scenele parcă rupte din telenovele, de aceea o va face simplu şi direct. Va decurge mai mult ca o discuţie sinceră asupra viitorului vostru comun.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro