HOROSCOP: În ce situaţii nu trebuie să minţi, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Fiecare dintre noi mai inventăm din când în când scuze pentru a ieşi din situaţii neplăcute, însă uneori riscăm să fim demascate imediat. Află când!

23 iul. 2014, 03:51
HOROSCOP: În ce situaţii nu trebuie să minţi, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu îţi minţi şefii ori profesorii şi nu ascunde lucruri care au legătură cu viaţa ta profesională. Nu duce o vorbă falsă mai departe dacă nu eşti sigură de ea, altfel rişti să fii exclusă din toate cercurile posibile. În schimb, în relaţia cu partenerul minciuna e la ea acasă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Urăşti minciuna mai mult decât orice pe lume. Din frica de a nu fi minţită preferi să spui mereu adevărul, acesta este principiul tău. Nu îţi pui lucrurile cele mai importante în pericol de dragul de a scăpa pe moment de neplăceri, ci întotdeauna te gândeşti pe termen lung.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu trebuie să fii falsă în relaţia cu partenerul, chiar dacă uneori aceasta ar fi cea mai simplă soluţie de moment. Chiar dacă apelezi la acest tertip doar pentru a amâna o ceartă, cu prima ocazie recunoaşte-i tot partenerului. Există şansa să fii iertată!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt situaţii în care îţi merge cu minciunile, însă dacă insişti şi te obişnuieşti în acest ritm, trebuie să te aştepţi oricând că o să fii prinsă. Poţi da de necaz în orice situaţie dacă nu ştii unde să te opreşti.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu e indicat să minţi în nicio situaţie pentru că te dai de gol singură. Fie că tremuri toată, fie te înroşeşti, ambele sunt semne clare că ai ceva de ascuns. Poţi găsi scuze mici şi fugitive care te ajută să scapi de situaţii pe care nu ţi le doreşti, însă niciodată nu vei putea minţi că ai stat în casă, când de fapt ai fost în club.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu îţi place să minţi şi alegi întotdeauna să suporţi pe viu critici, ceartă şi reproşuri în defavoarea demascării tale. Eşti destul de curajoasă şi îţi asumi ceea ce faci, de aceea nu eşti nevoită să ascunzi lucruri şi nici nu suporţi falsitatea de acest gen.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ştii deloc să minţi, aşa că vei fi prinsă imediat. Fie că este vorba de şeful sau de iubitul tău, invenţiile tale sunt atât de ireale încât poate oricine să îşi dea seama. Ideea este să nu susţii cu tărie în continuare, pentru că aştfel îţi creezi şi mai multe probleme. Nu te juca cu locul de muncă sau cu relaţia ta!

Citeşte mai mult pe eva.ro