HOROSCOP INEDIT: Ce te face să plângi uşor, în funcţie de zodie

Dacă ți se întâmplă să plângi la fiecare scenă emoționantă, s-ar putea ca astrele să fie de vină. Vezi ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie.

21 sept. 2015, 11:14
HOROSCOP INEDIT: Ce te face să plângi uşor, în funcţie de zodie

Balanță

Pe tine te fac să plângi foarte multe lucruri. Nu îți poți stăpâni lacrimile când ești insultată, când vezi o nedreptate sau când ești mințită, însă îți revii repede și ai grijă ca lacrimile să nu fi curs în zadar.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii care cedează greu

Scorpion

Pe tine te întristează doar lucrurile serioase, precum o despărțire sau dispariția cuiva drag, dar nu vei plânge în public niciodată. Lacrimile tale se varsă doar în privat și nimeni nu știe când te doare.

Săgetător

Ești o optimistă recunoscută, așa că episoadele tale de plâns sunt scurte și rare. Este nevoie de foarte mult ca să fii afectată. O despărțire de cineva drag, îngrădirea libertății, o ceartă dureroasă cu un apropiat sunt motive să verși lacrimi.

Vezi şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU pentru următoarele trei luni: Tentaţiile apar de unde ne aşteptăm mai puţin VIDEO

Capricorn

Tu porți lumea pe umeri, așa că nu este de mirare că este nevoie de foarte mult ca să plângi. De cele mai multe ori, o faci pentru că ești foarte stresată sau nu găsești o soluție la o problemă care te macină. Și poate atunci când colegul de birou este promovat înaintea ta.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.