Horoscop inedit: Cum reacţionează fiecare zodie după o masă delicioasă

Poţi ghici semnul zodiacal al celor pe care i-ai invitat la masă prin analizarea comportamentului acestora după ce au terminat de mâncat. Priveste-i cu atenţie şi ascultă-i pentru a te amuza copios, dezvăluindu-le zodia sub semnul căreia s-au născut.

29 oct. 2014, 10:32
Horoscop inedit: Cum reacţionează fiecare zodie după o masă delicioasă

Berbec

Va fi fericit sa descopere originea alimentelor consumate, analizand ierburile si condimentele identificate in preparatul servit de tine. Daca iti cere imediat si desert, poti fi sigura ca stai de vorba cu un Berbec!

Citeşte şi Horoscopul zeilor indieni: Izvorul de cunoaştere în funcţie de ziua naşterii

Taur

Daca a mancat incet si tacticos, savurand fiecare imbucatura, e clar ca ai la masa un Taur! Iar daca dupa ce a terminat de mancat se retrage pe o canapea pentru siesta, fii sigura ca ai ghicit cu cine stai de vorba.

Gemeni

Va termina de mancat in timp record, va spune tuturor cat de delicioase au fost preparatele si eventual iti va cere o portie si pentru acasa! Daca iti mai cere si reteta, atunci clar ai la masa pe cineva nascut in zodia Gemenilor.

Citeşte şi Horoscop deosebit: Zodiacul florilor de naştere

Rac

Daca in ciuda faptului ca s-a saturat se straduieste sa mai ia inca o imbucatura, pana cand lasa farfuria goala, este clar un Rac. Fii cu ochii pe invitatul tau si ofera-i ciocolata, de preferat neagra, iar daca i se lumineaza privirea, inseamna ca ai nimerit la fix.

Leu

Acesti nativi sunt interesati de vinuri si iti va complimenta alegerea facuta daca se potriveste felului de mancare servit. Leii sunt pretentiosi, asa ca va aprecia in mod special preparatele cu ingrediente deosebite, cu conditia sa aiba si o prezentare pe masura. Daca mai si complimenteaza modul in care ai ornat totul, e clar ca stai de vorba cu un Leu.

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.