HOROSCOP: Învaţă să te bucuri de fiecare moment

HOROSCOP: Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru marți, 18 februarie.

18 feb. 2014, 07:28
HOROSCOP: Învaţă să te bucuri de fiecare moment

HOROSCOP BERBEC

Dorești să eviți cu orice preț să fii manipulată de partenerul tău și nu vei ezita să-l ameninți cu despărțirea dacă va continua să nu acordă suficientă atenție nevoilor și dorințelor tale. Mereu dornică să-ți îmbunătățești situația financiară, este posibil să găsești o soluție pentru a pune mâna pe un venit suplimentar. S-ar putea să se ivească o complicație din cauza unei rude, însă nu te va afecta foarte tare.

HOROSCOP TAUR

Vei face tot posibilul pentru a-ți evidenția valorile și exigențele. Îl vei face pe iubitul tău să înțeleagă că îl iubești foarte mult, dar că nu vei accepta să trăiești ținută captivă nici măcar în brațele bărbatului perfect pentru tine. Deși armonia este foarte importantă pentru tine, s-ar putea ca o rudă să creeze o situație pe care nu ți-ai fi imaginat-o vreodată și care îți va da unele bătăi de cap. Pe plan profesional, lucrurile îți vor merge strună.

HOROSCOP GEMENI

Există riscul să devii neglijentă pe plan sentimental, iar acest lucru ți-ar putea periclita relația cu iubitul tău. Nu vrei să-i dai senzația că nu-ți mai pasă deloc de el, nu? Pe plan profesional, te vei uimi pe tine însăți cu ideile tale bine conturate și cu deciziile luate rapid. Este posibil să îți propui să începi de săptămâna aceasta o dietă sau să mergi la sală

HOROSCOP RAC

Vei avea parte de o atmosferă calmă și liniștită pe parcursul întregii zile. Prietenele tale nu te vor dezamăgi și este posibil să-ți faci unele cunoștințe noi. Trebuie să ai grijă să te odihnești și evită să privești somnul și momentele de relaxare drept timp pierdut. Amintește-ți că nu-i poți schimba pe ceilalți, dar că te poți schimba pe tine.

HOROSCOP LEU

Vei avea unele dificultăți în a rămâne cu picioarele pe pământ și ar fi bine să te ferești de propunerile care sună prea bine pentru a fi adevărate. Este posibil să apară unele mici conflicte în familie, mai ales dacă ești mamă. Pe plan profesional, șarmul tău îți va netezi calea spre scopurile pe care vrei să le atingi. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, s-ar putea ca partenerul tău să-ți propună astăzi să duceți lucrurile la următorul nivel.

HOROSCOP FECIOARĂ

Abilitățile îți vor fi lăudate de către șefi și de către colegii de muncă, așa că vei avea o zi excelentă din punct de vedere profesional. Dacă ești măritată, există riscul să ai unele probleme cu soțul tău, pe care veți reuși să le rezolvați numai prin dialog. Încearcă să nu te gândești la necazurile pe care le ai până în punctul în care ajung să te obsedeze. Învață să te bucuri mai mult de momentele plăcute din viață.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro