Horoscop: Învăţatura fiecărei zodii în această viaţă

Se spune că fiecare persoană se naşte cu un destin, iar în viaţă fiecare dintre noi are de învăţat ceva. Foarte multe culturi vorbesc despre reîncarnare şi despre esenţa spiritului şi este foarte important să ştim cu ce ne confruntăm în această viaţă tocmai pentru a ajunge mai repede la împlinirea sufletească.

09 sept. 2014, 09:44
Horoscop: Învăţatura fiecărei zodii în această viaţă

Zodia are un impact major asupra noastra si in functie de aceasta fiecare dintre noi trebuie sa fim atenti la anumite mesaje.

Asadar, iata care este invatatura ta in aceasta viata, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec – expansiunea

Universul inseamna energie, iar schimbarile sunt in stransa legatura cu el datorita expansiunii acestei forte. Totul se afla intr-o continua schimbare pentru a lua o forma mereu mai buna. Asadar, Berbecii trebuie sa aiba in vedere aceasta expansiune si sa gandeasca mereu in perspectiva, sa invete sa devina mereu mai buni.

Taur – atractia

Taurii sunt dominati de ganduri si emotii puternice si trebuie sa tina cont de aceste lucruri pe parcursul vietii. O gandire optimista va atrage dupa sine schimbari pozitive, la fel cum o gandire pesimista va atrage dupa sine schimbari negative. Asadar, Taurii isi pot concretiza orice dorinta atat timp cat se concentreaza puternic asupra ei.

Gemeni – neutralitatea

Asa cum exista legi fizice, cum ar fi cea a gravitatiei, asa si Gemenii trebuie sa fie constienti de legea neutralitatii: nu exista fiinte divine, nimeni nu este favorizat si fiecare fiinta trebuie iubita in mod egal. Asadar, Gemenii trebuie sa renunte la egoism si sa-si iubeasca aproapele, pentru ca numai in acest fel vor avea parte de o viata fericita.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.