HOROSCOP iulie 2018 Minerva: Luna vine cu transformări majore. Trei zodii dau de cornul abundenţei. Se anunţă şi o poveste de amor

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 – Integral pentru fiecare zodie. Cea de-a șaptea lună din an vine cu surprize neașteptate pentru zodiile Fecioară, Scorpion și Capricorn.

29 iun. 2018, 07:30
HOROSCOP iulie 2018 Minerva: Luna vine cu transformări majore. Trei zodii dau de cornul abundenţei. Se anunţă şi o poveste de amor

BERBEC: Te vei simți capacitat de cantităţi enorme de energie chiar de la începutul lunii. Eşti ca un vulcan care a explodat undeva pe dinăuntru. Principalul lucru este să nu pierdeți momentul. Dacă vrei să acționezi, fă-o dar fără teama de a fi deranjat sau de a deranja. Ar trebui să faci ceva adevărat, cuvintele nu te vor ajuta deloc acum ci faptele. 

TAUR: În iulie, respectarea strictă a propriilor principii ar trebui să treacă în plan secund; nu te va ajuta, și chiar îţi poate face rău. Pe de altă parte, nu ar trebui să încerci să acționezi cu prea multă libertate sau faci acest lucru cu orice preţ. 

GEMENI: Nu neglija acele lucruri care erau întotdeauna considerate ca fiind prețioase pentru tine. De asemenea, ar trebui să încerci să nu mai faci ce fac ceilalţi; nu merge doar pe unul şi acelaşi lucru, ca un papagal, deoarece acum este mult mai important ce anume crezi despre un anumit fenomen sau eveniment. 

RAC: Iulie poate fi momentul celor mai semnificative transformări pentru Racii care sunt angajaţi. Dacă există oportunitatea de a pune în aplicare o idee planificată de mult timp, nu mai aștepta: a sosit momentul să acţionzi.

LEU: În ceea ce privește sfera relațiilor personale, va trebui să acționezi cu mai multă putere, dar numai dacă încerci să schimbi totul în bine. Aceasta este o recomandare, în primul rând, pentru persoanele singure. 

FECIOARĂ: Poziţia poate fi foarte solicitantă și periculoasă, dar înțelegând regulile jocului, poți profita de câteva beneficii majore. În acest moment nu trebuie să îţi fie frică să ai încredere în oameni, în special în cei pe care îi cunoști de ceva vreme. Oamenii merită să se bucure de încredere uneori. 

Horoscop lunar Minerva iulie 2018 

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul complet: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR

CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI