HOROSCOP IULIE 2018: Zodia care are numai scandaluri în relaţie. Luna viitoare va fi extrem de grea pentru aceşti nativi

HOROSCOP IULIE 2018: Din pacate pentru nativii zodiei Leu se anunta vremuri grele din punct de vedere amoros.

20 iun. 2018, 07:42
HOROSCOP IULIE 2018: Zodia care are numai scandaluri în relaţie. Luna viitoare va fi extrem de grea pentru aceşti nativi

Luna iulie este cea mai calduroasa din an, dar pentru una dintre zodii va fi si EXPLOZIVA si nu neaparat in sensul bun al cuvantului.
Vara vine cu planuri de vacanta, cu o atmosfera relaxanta, cu soare din belsug si parca se instaleaza o dorinta inegalabila de a-ti intalni mare dragoste sau de a trai momente unice cu partenerul de viata.

Ei bine, din pacate pentru nativii zodiei Leu se anunta vremuri grele din punct de vedere amoros. „Regii” si „reginele” ar trebui sa se tempereze si sa incerce sa-si inteleaga iubitii.

Sunteti firi voluntare, obisnuite sa vi se faca intotdeauna pe plac si poate cateodata aveti tendinta sa va tratati partenerul de viata ca pe un subordonat.

Ca sa evitati o „rascoala”, ati putea sa dati dovada de tact, sa faceti cateva gesturi romantice pentru iubitul sau iubita dumneavoastra, sa ascultati cu atentie ce are de spus… Asta daca vreti sa aveti o luna iulie linistita si nu una pe care sa o asociati cu scandaluri si despartiri. Mare grija, caci perioada este prielnica pentru…divergente.