Horoscop iulie 2018. Cine trebuie să aibă grijă de bani, cine de sănătate, cine e bine să stea cu ochii pe partener

Horoscop iulie 2018. Ce ne rezervă astrele? O lună cu evenimente astrale extrem de importante. Roxana Luşneac explică pentru fiecare zodie în parte ce se întâmplă în perioada următoare!  

01 iul. 2018, 03:59
Horoscop iulie 2018. Cine trebuie să aibă grijă de bani, cine de sănătate, cine e bine să stea cu ochii pe partener

LEU 23.07-22.08

Munca, eforturile și strategiile sunt acum regândite, reorganizate. Din punct de vedere profesional, puteți fi foarte ocupați, dar este necesar să luați în calcul faptul că anumite rezultate pe care le așteptați vor întârzia. Încercați să vă detașați puțin!

FECIOARĂ 23.08-22.09

Tot ce se va întâmpla în această perioadă vă va ajuta la menținerea confortului personal. Unii dintre voi veți face investiții financiare, alții veți primi ajutorul celor din jur. Încercați să vă abțineți să dați vina pe cineva anume pentru lucrurile care nu vă convin!

BALANȚĂ 23.09-22.10

Aveți grijă la sănătate, fiindcă luna asta sunteți mai sensibili ca de obicei!Atitudinea este cea care vă poate aduce câștiguri, dar vă poate implica și în diverse conflicte. Este indicat, așadar, să fiți ceva mai atenți la acest aspect, iar asta presupune politețe și diplomație.

SCORPION 23.10-21.11

Venus și Saturn, aflate în semnul vostru, vă vor pune la treabă, dar, fiindcă sunteți creativi și muncitori, veți câștiga foarte ușor aprecierea celor din jur. Tot pe segmentul carierei, puteți întâlni anumite persoane influente care vă pot veni în ajutor. 

SĂGETĂTOR

Trebuie să fiți foarte atenți cum și pe ce cheltuiți banii. Vă faceți gânduri multe, parcă nu aveți pace și nu vă place atunci când nu puteți anticipa viitorul. Exersați-vă autocontrolul, învățați să aveți răbdare și acceptați că aceasta e doar o fază evolutivă.

CAPRICORN

Noi uși deschise, noi începuturi pentru Capricorni. Este important să vă folosiți energia în mod pozitiv și constructiv, pentru a nu se întoarce contra voastră. Din punct de vedere profesional, se anunță multe proiecte care trebuie duse la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Această săptămână vă aduce rezultate mixte, dar și recompense. Va trebui, probabil, să faceți și anumite schimbări. Fiți mai relaxați și nu vă implicați în dispute!A face parte din soluție, nu din problemă, este cel mai indicat.

PEȘTI 19.02-20.03

Veți primi ajutorul și încurajările necesare din partea familiei pentru a duce la bun sfârșit ceva ce vă doriți de mult. În plus, veți rezolva problemele și complicațiile apărute. De acum înainte, vă veți putea ocupa de proiectele rămase restante.

Citeşte mai multe pe viva.ro