Horoscop IULIE 2020. Vine focul de iulie. E vremea schimbarii!

Iata horoscop IULIE 2020. Luna iulie incepe in forta, cu o eclipsa de Luna plina in penumbra, in zodia Capricorn. La numai patru zile dupa intoarcerea in retrograd a lui Saturn in Capricorn, unde mai are ceva curatenie de facut, inainte de a se indrepta din nou spre Varsator, acolo unde va ramane pana la finalul anului. Te bucuri de energie "inapoi la munca" specifica zodiei Capricorn. Pe de alta parte, Mercur retrograd in Rac este subjugate de lumina Soarelui si iti aminteste ca ete timpul sa te intorci inapoi pentru a salva ce mai este de salvat. Desi eclipsa iti cere sa lasi trecutul in urma, celelalte planete iti transmit ca trebuie sa lasi curatenie in trecut. Dezoridinea nu iti face bine!

01 iul. 2020, 06:03
Horoscop IULIE 2020. Vine focul de iulie. E vremea schimbarii!

Iulie este o luna de tranzitie. Venus este direct – Da-ti voie sa iubesti! Dar mercur este inca in miscare reotrgrada pana in 12 iulie, oferindu-ti timp sa te gandesti la anumite lucruri. Pana la sfarsitul lunii, la fel cu Mercur si Venus incep sa accelereze miscarea in jurul Soarelui, Marte incepe sa incetineasca, pregatindu-se pentru propria miscare retrograda din septembrie incolo.

Cum se traduce acest lucru pentru semnul tau zodiacal?

Sezonul planetelor retrograde care este un catalizator pentru scuturari interne si externe va fi punctat de aceasta eclipsa de Luna plina in Capricorn de duminica 5 iulie. Se inchide un capitol pe care axa Rac-Capricorn l-a deschis in 2018. Daca pana acum ai scapat confruntarea cu greseli din trecut, iubiri si pierderi, eclipsa aceasta va avea grija sa reglezi tot ce e de reglat. Ea poate trezi vechi regrete, ea iti poate reaminti de versiuni anterioare ale tale pe care le-ai ascuns. Este sansa ta sa vindeci, sa accepti, sa iti integrezi toate aspectele si sa mergi mai departe cu mai putine umbre de carat mai departe pe umerii tai.

Sapa adanc in trecutul tau. Afla ce nu mai este relevant pentru tine. Fa curat si arunca gunoiul. Eclipsa de Luna plina in penumbra din zodiac Capricorn te aduce in fata adevarului. Eclipsa de Luna plina finalizeaza ce e de finalizat si aduce la lumina informatii care trebuie bagate in seama. Este rezultatul a ceea ce a inceput la Eclipsa solara in Capricorn din decembrie 2019, moment care coincide cu izbucnirea pandemiei Covid-19.

Incarcaturi karmice

Nodul sud este cuprins de eclipsa, dar scoate la lumina puternice incarcaturi karmice. Aceasta este ultima eclipsa din seria Rac-Capricorn, serie ce a adus importante transformari inca de acum un an si jumatate – doi. Aceasta eclipsa nu este dramatica precum celelalte. Lumina Lunii va fi usor umbrita de exteriorul Pamantului. Dar te incurajeaza sa lasi in urma tot ce este terminat pentru tine.

Saturn, coordonatorul timpului, restrictiilor si granitelor a fost retrograd din luna mai incoace in Varsator. La 1 iulie, planeta va aluneca unor in Capricorn, unde va ramane pana la 17 decembrie. Dupa aceea, Saturn nu va mai reveni niciodata in Capricorn pana in 2047.

Este semnificativ faptul ca inceputul lunii iulie marcheaza ultima vizita a lui Saturn in Capricorn pentru o perioada destul de lunga. Pe 1 iulie, Saturn intra in semnul sau de origine, Capricorn, unde va ramane timp de 6 luni. Ai fost responsabil, ti-ai platit taxele? Ti-ai facut curat in casa? Saturn te va rasplati pentru faptele bune si iti va lasa un cadou inainte sa plece. Daca nu, mai ai putin timp la dispozitie. Rezolva tot pana la Craciun!

Luna actiunii

Gratie lui Marte, exista multa energie proaspata pentru a merge inainte cu scopul de a-ti indeplini obiectivele. Marte a inceput un nou ciclu complet pe 29 iunie, cand a parasit visatorul Pesti pentru a intra in Berbec, baza sa de actiune. Marte in Berbec aduce energie, s-ar putea sa nu stii intotdeauna ce sa faci. Dar este un moment excelent sa faci ceva semnificativ pentru tine. Berbecul este un pionier, un campion pentru schimbare. Fa ceva care sa conteze!

Daca in ultima vreme ai fost confuz sau nesigur, in luna iulie nici pomeneala de asa ceva. Mercur a fost retrograde din 18 iunie, insa stationeaza direct pana in 12 iulie. Vei avea mai multa claritate in lumea ta. Vei sti ce sa faci in viata de zi cu zi.

Iata horoscopul zodiei tale pentru luna IULIE 2020:

Horoscop iulie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energia ta este in sus si in jos de cateva luni. Uneori ai simtit tot, alteori ai fost atat de detasat incat ai avut totul fractionat si n-ai avut timp sa reflectezi la nimic. Ai avut un ciclu de du-te-vino care pare ca se incheie, draga Berbec. Patronul zodiei tale a revenit acasa, din 29 iunie si va ramane cu tine pana in ianuarie 2021. Este timpul sa-ti activezi superputerile, sa incepi un nou capitol al vietii tale. Schimba-ti prioritatile, in conformitate cu noile credinte, calculeaza-ti pasii si mergi inainte. Fii pregatit pentru un nou set de aventuri si aminteste-ti ca tu esti cel care hotarasti. Tu ai haturile, nimeni altcineva.

Horoscop luna iulie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti inspirat sa gasesti noi modalitati prin care sa-ti faci vocea auzita. Scoate la lumina talentele pe care le ai. Luna iunie ti-a deschis ochii, ti-a schimbat perspectivele. Acum esti chemat sa inveti si mai multe , sa faci si mai multe, sa fii si mai mult. Iar stelele sunt in spatele tau ca sa te sustina, draga Taur. Ai atat de multe de facut, iar lumea este pregatita sa te priveasca si sa te indrume cu intelepciune.

Nu ai nevoie de ideile altora. Exprima-ti propriile credinte. Urmeaza-ti chemarea. Unele idei si-au facut deja loc in mintea si in inima ta. Da-le atentia cuvenita!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO