Horoscop iulie. Cumpenele tale în luna lui Cuptor, în funcţie de zodie

Horoscop iulie. Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în această perioadă? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta.

25 iun. 2014, 20:53
Horoscop iulie. Cumpenele tale în luna lui Cuptor, în funcţie de zodie

Rac (22 iunie – 21 iulie)

E posibil ca din cauza prea multei încrederi în tine să te ia gura pe dinainte uneori. Din această cauză rişti să îţi faci duşmani, unii dintre ei putând să se răzbune destul de grav. Încearcă să renunţi la impulsivitate, cel puţin în această perioadă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu ai prea multă energie luna această şi nici iniţiativă, lucru care te va împiedica să ai rezultate profesionale. Vestea bună este că oportunităţile care îţi apar în cale sunt atât de evidente încât te vor salva de la unele situaţii neplăcute. Te simţi extenuată şi e posibil să te confrunţi cu probleme de sănătate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti sensibilă din fire, dar luna aceasta dacă nu ai grijă vei simţi consecinţele pe propria ta piele. Nu îţi pune sănătatea în pericol, ci alege să trăieşti cât mai frumos cu putinţă. Un program de somn, mese regulate şi puţină mişcare sunt doar câteva elemente care te vor scăpa de necazuri.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Luna aceasta vei întâmpina destule probleme cu partenerul de viaţă, iar certurile cu acesta te vor împiedica să reuşeşti pe alte planuri. Din fericire, situaţia va reveni la normal. însă abia la finalul lunii. 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei întâmpina unele probleme de sănătate luna aceasta, dar nu va fi atât de grav precum pare. Chiar dacă te sperie ideea pe moment, în timp realizezi că există rezolvare pentru afecţiunile cu care te confrunţi. Îngrijeşte-te mai mult şi nu exclude vizitele medicale de rutină de acum înainte.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru tine, această lună va fi una lipsită de evenimente neplăcute, însă o uşoară indispoziţie te va împiedica în unele zile să faci ce ţi-ai propus. În restul timpului ar fi indicat să te bucuri de viaţă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O cură de slăbire pe care o ţii de ceva vreme poate să îţi facă probleme. Încearcă să găseşti o soluţie mult mai sănătoasă pentru a obţine rezultatele dorite, fără să îţi pui viaţa în pericol. Mergi la alergat şi renunţă la mâncatul seara!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Va fi o lună bună pentru tine, şi reuşeşti să găseşti acel echilibru pe care ţi-l doreai de mult timp. Bucură-te de această perioadă şi nu te lăsa afectată de nimicurile care nu merită să le iei în serios. Viaţa e roz pentru tine!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Vrei mai mult timp pentru tine, însă munca nu îţi permite acest lucru. Asta este singura veste proastă pentru tine în această lună. Şi nu va dura mult această senzaţie de nemulţumire, pentru că roadele efortului depus vor fi duble faţă de cât sperai. Apoi, ia-ţi concediu şi reîncarcă-ţi bateriile.

Citeşte mai mult pe eva.ro