HOROSCOP IULIE: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP: Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

26 iun. 2014, 21:32
HOROSCOP IULIE: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop iulie Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nu vei avea mare succes în prima parte a lunii, dar apoi câştigurile nu se vor mai opri. Ai avut parte de o adevărată criză financiară şi este momentul ca totul să revină la normal sau poate chiar să treacă de normal. Ambiţia va fi cea care te va salva.

Dacă până acum ai vrut să copilăreşti şi să experimentezi cât mai multe lucruri noi, din această lună te gândeşti să te linişteşti. Îţi doreşti stabilitate ţi vrei un partener care poate să îţi ofere asta. Aşa că dacă ai un iubit de ceva vreme a venit momentul pentru pasul următor, iar dacă eşti singură poţi reuceri vreun fost pe care nu l-ai apreciat cum trebuia.

E posibil ca din cauza prea multei încrederi în tine să te ia gura pe dinainte uneori. Din această cauză rişti să îţi faci duşmani, unii dintre ei putând să se răzbune destul de grav. Încearcă să renunţi la impulsivitate, cel puţin în această perioadă.

Horoscop iulie Leu (22 iulie – 22 august)

Situaţia ta financiară pare că se îmbunătăţeşte, dar trebuie să fii foarte grijulie. Cât de puţin ai câştiga în plus, este foarte important să faci economii. Toate încep să meargă bine brusc, aşa că nu îţi face prea mari speranţe dacă nu vrei să fii dezamăgită.

E posibil ca în această lună să intri într-o relaţie pe care vrei să o ţii ascunsă cât mai mult timp. Motivele pot fi diverse, de la un triunghi amoros până la o relaţie cu şeful. Nimic nu este exclus, aşa că trebuie să păstrezi aparenţele. Şi nu te lăsa influenţată de critici, fă doar ceea ce simţi!

Nu ai prea multă energie luna această şi nici iniţiativă, lucru care te va împiedica să ai rezultate profesionale. Vestea bună este că oportunităţile care îţi apar în cale sunt atât de evidente încât te vor salva de la unele situaţii neplăcute. Te simţi extenuată şi e posibil să te confrunţi cu probleme de sănătate.

Horoscop iulie Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Astrele sunt de partea ta în această lună, aşa că îţi poţi forţa norocul cât de mult vrei. Dacă îmbini utilul cu plăcutul vor ieşi lucruri uimitoare şi nimic nu poate să îţi stea în cale dacă ai un ţel de atins. Banii pe care îi vei câştiga sunt în strânsă legătură cu eforturile pe care le depui.

Vrei din tot sufletul să ai o relaţie perfectă, iar dacă eşti singură să porneşti în căutarea ei, cel puţin în această lună. Din dorinţa de a-ţi găsi urgent pe cineva, rişti să fii dezamăgită destul de serios. 

Eşti sensibilă din fire, dar luna aceasta dacă nu ai grijă vei simţi consecinţele pe propria ta piele. Nu îţi pune sănătatea în pericol, ci alege să trăieşti cât mai frumos cu putinţă. Un program de somn, mese regulate şi puţină mişcare sunt doar câteva elemente care te vor scăpa de necazuri.

Horoscop iulie Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poţi câştiga mai bine luna aceasta dacă reuşeşti să prinzi oportunităţile care îţi apar în cale. Este foarte important să ştii ce să alegi, indiferent de cât de tentantă ar părea la început oferta. Atenţia te poate salva de la greutăţi financiare.

O să ai parte de o lună cu de toate, şi cu bune, dar şi cu rele. Din nefericire însă, certurile cu iubitul te vor afecta atât de mult încât nu vei mai băga de seamă şi lucrurile bune. Există însă şi o veste bună, totul va reveni la normal imediat ce iulie va trece.

Luna aceasta vei întâmpina destule probleme cu partenerul de viaţă, iar certurile cu acesta te vor împiedica să reuşeşti pe alte planuri. Din fericire, situaţia va reveni la normal. însă abia la finalul lunii.

Horoscop iulie Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca luna aceasta să îţi recuperezi nişte bani împrumutaţi acum ceva timp şi pe care nu te mai bazai. Orice venit suplimentar este binevenit, mai ales că cei din jurul tău au nevoie de susţinerea ta financiară. Este o perioadă bună pentru tine şi pentru cei dragi ţie.

Totul este neclar când vine vorba de viaţa ta sentimentală, cel puţin în această perioadă. Dacă crezi că ai o relaţie stabilă e posibil să afli că nu este deloc aşa şi să fii dezamăgită. Dacă eşti singură ai putea crede că ai un admirator, însă situaţia este cu totul alta. Militează pentru sinceritate!

Vei întâmpina unele probleme de sănătate luna aceasta, dar nu va fi atât de grav precum pare. Chiar dacă te sperie ideea pe moment, în timp realizezi că există rezolvare pentru afecţiunile cu care te confrunţi. Îngrijeşte-te mai mult şi nu exclude vizitele medicale de rutină de acum înainte.

Horoscop iulie Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pui mână pe contracte bănoase şi faci unele achiziţii pe care ţi le doreai de multă vreme. Mai mult decât atât, toţi cei din jurul tău pare că o duc mai bine, atfel că traiul vostru va fi unul din ce în ce mai luxos.

Dacă vei încerca să socializezi mai mult, luna aceasta vei avea şansa să obţii ceea ce îţi doreşti din punct de vedere sentimental. Eşti visătoare şi ai nevoie de afecţiune mai mult decât oricând şi o vei primi cu siguranţă. Dacă eşti singură, astrele îţi aduc tot mai aproape alesul inimii.

Pentru tine, această lună va fi una lipsită de evenimente neplăcute, însă o uşoară indispoziţie te va împiedica în unele zile să faci ce ţi-ai propus. În restul timpului ar fi indicat să te bucuri de viaţă.

Horoscop iulie Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu de la începutul lunii vei realiza că situaţia ta financiară e din ce în ce mai bună, ci abia spre final când toţi te vor felicita pentru reuşitele tale. Nici ţie nu îţi va veni să crezi că efortul tău va fi în sfârşit recompensat.

Dragostea este prioritară în această lună şi renunţi la orice doar ca să-ţi meargă bine pe acest plan. Dacă le poţi împăca pe toate, cu atât mai bine. Atunci când există un echilibru şi un ajutor reciproc între tine şi partenerul tău, lucrurile vor merge ca pe roate. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti alesul în locurile unde îţi petreci cel mai mult timpul.

O cură de slăbire pe care o ţii de ceva vreme poate să îţi facă probleme. Încearcă să găseşti o soluţie mult mai sănătoasă pentru a obţine rezultatele dorite, fără să îţi pui viaţa în pericol. Mergi la alergat şi renunţă la mâncatul seara!

Horoscop iulie Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei fi considerată o femeie de succes luna aceasta, aşa că şi situaţia ta financiară trebuie să fie pe măsura statutului. Ocupi o poziţie mai bună la serviciu, drept urmare veniturile se vor mări. Ai grijă să nu excelezi profesional şi să uiţi de viaţa personală.

Viaţa ta sexuală este mult mai importantă pentru tine în această perioadă, şi laşi sentimentele deoparte. Acest lucru se va întâmpla doar în prima parte a lunii, apoi fiind urmată de nevoia de afecţiune. Dacă eşti singură eşti mai mult atrasă de aventuri decât de stabilitate.

Va fi o lună bună pentru tine, şi reuşeşti să găseşti acel echilibru pe care ţi-l doreai de mult timp. Bucură-te de această perioadă şi nu te lăsa afectată de nimicurile care nu merită să le iei în serios. Viaţa e roz pentru tine!

 
Citeşte mai mult pe eva.ro