HOROSCOP IUNIE 2014: Dragostea, Banii şi Norocul zodiilor în luna lui Cireşar

HOROSCOP IUNIE 2014: Descopera ce ti-au rezervat astrele in luna iunie in ceea ce priveste dragostea, cariera, banii si sanatatea!

31 mai 2014, 16:55
HOROSCOP IUNIE 2014: Dragostea, Banii şi Norocul zodiilor în luna lui Cireşar

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia BERBEC

Iunie este o luna benefica pentru nativul Berbec si mai putin bulversanta decat lunile anterioare. Va urma o perioada mai linistita si mai relaxanta in care energiile negative se vor disipa. Viata va parea nativului Berbec mult mai usoara, mult mai frumoasa, iar multe lucruri la care visa acesta se vor realiza cu usurinta. Dragostea va fi punctul forte al Berbecului in a doua parte a lunii asa ca bucura-te la maxim de ea. In acelasi timp, sunt favorizate experimentele artistice si culturale, dar si interactiunile de acest gen. De de alta parte, pentru cuplurile casatorite sau implicate intr-o relatie stabila, creativitatea si dorinta de a face lucrurile sa mearga sunt reteta fericirii in dragoste pentru prima jumatate a lunii. Sanatatea nu iti va da batai majore de cap, insa nu ar strica sa fii mai atenta cu alimentatia pentru a evita indigestiile.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia TAUR

Taur – Luna iunie te ia cu totul prin surprindere si incepe intr-o nota pozitiva, aducand pentru tine vesti bune pe care le asteptai de mult timp. Mai mult ca sigur, prima luna a verii aduce norocul de partea ta in ceea ce te priveste. Afacerile iti merg bine si cunosc o directie prospera, infloritoare. Multe din proiectele tale sunt puse in sfarsit pe picioare si sunt sanse considerabile de a-ti creste profiturile in perioada urmatoare de timp. In ceea ce priveste viata amoroasa, incepand cu data de 19 iunie se anunta schimbari spectaculoase. Circumstantele sunt fara precedent si te iau si pe tine prin surprindere. Vei fi nevoita sa iei o decizie importanta care iti poate schimba soarta in totalitate. 

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia GEMENI

Iunie este o luna provocatoare si interesanta pentru nativul Gemeni. Chiar daca dificultatile nu lipsesc, balanta cantareste mai mult in favoarea circumstantelor norocoase si a puterii personale. Chiar daca cu usoare amanari, vei realiza aproape 90% din ceea ce ti-ai propus. Un sfat pe plan personal: evita conflictele si neintelegerile cu cei dragi caci pot degenera cu usurinta in frustrare si sentimente de amaraciune. Chiar daca ai dreptate in ceea ce spui, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa treci cu vedere opiniile celorlalti. Lasa-te ghidata de Mercur care iti va arata drumul potrivit catre solutia potrivita, dar si de Saturn care iti va conferi energia necesara pentru a rezolva toate micile probleme. Odihneste-te mai mult si invata sa iti gestionezi mai bine resursele energetice. Chiar daca munca este pe primul plan pentru tine luna aceasta, nu te surmena prea mult. Planifica mai bine si invata sa delegi responsabilitati. O calatorie la sfarsitul lunii poate aduce in drumul tau o persoana speciala daca esti single.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia RAC

Daca in ultimul timp ai dus o lupta interioara cu tine insati, iata ca este timpul sa te declari invingatoare. Iunie este o luna cu adevarat buna pentru zodia ta, Racul fiind zodia care se bucura de cel mai mare succes in luna iunie. Vei inflori pur si simplu si iti vei recapata forta si increderea in tine. Profita de oportunitatile care iti apar pe plan profesional inca din primele doua saptamani ale lunii. Un nou job sau chiar o reorientare profesionala se pot dovedi a fi portita ta catre o viata noua. Vei cunoaste persoane interesante, cu care vei lega prietenii frumoase si durabile. Cea de-a treia saptamana a lui iunie aduce cu ea vesti excelente in ceea ce priveste sanatatea ta. Starea ta pozitiva de spirit se va reflecta si in starea ta fizica. Energia ta este activa, creativa si ii antreneaza si pe ceilalti in ea. 

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia LEU

Cu luna plina in sectorul tau romantic, nu este deloc de mirare ca accentul cade in luna iunie asupra asupra chestiunilor inimii. Vei fi acaparata de propriile sentimente si simtiri. Single sau implicata intr-o relatie, asteapta-te sa ai parte de o situatie tulbure cu o persoana de sex opus. Nativii care sunt in perioada tatonarilor si a intalnirilor trec printr-o etapa decisiva a vietii lor: fie relatia lor devine serioasa si o duc la un alt nivel, fie renunta la ea de bunavoie si nesiliti de nimeni. Pe de alta parte, Venus intra pe 23 iunie in sectorul prieteniilor, ramanand aici pana pe 18 iunie. Prin urmare, interactiunile sociale devin un aspect important al lunii si pentru o parte din acesti nativi o relatie care incepe cu o prietenie frumoasa va avea tendinta sa se transforme intr-una de dragoste. Mare atentie la afacerile si proiectele tale caci Pluto vine la pachet cu o dinamica puternica si negativa. Stabilitatea si rezultatele rapide nu vor fi tocmai punctul tau forte luna aceasta.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia FECIOARA

Nu conteaza daca esti sau nu implicata intr-o relatie. In ambele cazuri, te vei distra copios si vei trai intens zilele acestei luni, iar multe din dorintele tale cele mai intime vor deveni realitate. Te asteapta o luna activa, incarcate de petreceri, activitati diverse, calatorii, intalniri cu prietenii. Vei intalni persoane noi in cercuri noi care iti vor oferi alte perspective asupra vietii si care te vor face sa iti reevaluezi propriile obiective. Chiar daca intampini mici obstacole in a obtine ceea ce ti-ai propus luna aceasta, acestea sunt solutionabile si nu te vor afecta aproape deloc. Ai grija de cariera ta. Uneori, precautia este mai mult decat binevenita. Nu este deloc momentul sa bravezi sau sa intri in conflict cu superiorii tai. Cu putina rabdare, la sfarsitul lunii vei primi si bonusul si aprecierile pe care le asteptai. Intareste-ti sistemul imunitar.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia BALANTA

Chiar daca Mercur este retrograd incepand cu 7 iunie si planurile tale raman mai mult in asteptare, per ansamblu luna iunie este pentru Balanta o luna benefica. Fericirea si satisfactia ta vor veni mai ales dinspre familie si persoanele dragi. Profesional vorbind, progresul nu se realizeaza cu viteza la care ti-ai dori. Nici lucrurile nu avanseaza in directia la care te asteptai, insa luna iulie se va revansa pentru aceste mici amanari. Nu lua decizii importante legate de bani, contracte sau intelegeri juridice luna aceasta, ci lasa-le pentru luna urmatoare cand oportunitatile vor veni dinspre strainatate. Un concediu la mijlocul lunii poate face minuni pentru psihicul si bateriile tale energetic-intelectuale deoarece traversezi o perioada aglomerata si solicitanta. Nu fi prea critica cu tine insati si lasa-te rasfatata de partenerul de viata. Menajeaza-ti sanatatea. Stresul emotional iti poate afecta sistemul digestiv.

Horoscop Iunie 2014 pentru zodia SCORPION

La pachet cu planurile si calatoriile pe care le intreprinzi in luna iunie, vin si cheltuielile neprevazute. Ai grija la felul in care iti gestionezi banii caci in jurul zilei de 13 iunie lucrurile nu sunt chiar roz pentru tine. Saturn iti va aduce aminte de greselile trecute si se va asigura ca nu le repeti. Fondurile dintr-o sursa de venit suplimentara pot scadea sau pot disparea cu totul. Nu te ingrijora insa caci vesti mai bune vin odata cu ziua de 23 iunie. Pe de alta parte, oportunitati neprevazute apar pentru tine in ceea ce priveste cunoasterea, perfectionarea, evolutia. Concentreaza-ti eforturile si energia inspre aceasta directie pozitiva, care iti provoaca creativitatea si capacitatea de invatare. Foarte posibil sa urmezi anumite cursuri sau sa te perfectionezi intr-un domeniu nou sau sa fii desemnata manager al unui proiect. Venus se va asigura ca ai parte de cele mai avantajoase proiecte. Pe viitor, acestea iti pot deschide noi usi.

Citeşte mai mult pe horoscop.garbo.ro