Horoscop iunie 2015. Cum stai cu dragostea în luna Cireşar, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2015. Nativa din Gemeni poate cuceri pe oricine în această perioadă, șarmul ei fiind atât de puternic încât o va surprinde chiar și pe ea.

26 mai 2015, 03:39
Horoscop iunie 2015. Cum stai cu dragostea în luna Cireşar, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP IUNIE 2015 GEMENI

Vei traversa o perioadă bună din punct de vedere sentimental luna aceasta, mai ales dacă ești singură în momentul de față. 

Șarmul tău poate cuceri pe oricine și vei fi surprinsă atunci când o persoană la care nu te aștepți se va îndrăgosti de tine. Faptul că ești modestă și poate nu îți vezi adevărata valoare va fi un plus pentru tine.

HOROSCOP IUNIE 2015 RAC

În această perioadă vei fi preocupată mai mult de sănătatea și de viața ta profesonală, lăsând pe ultimul loc sentimentele. 

Din fericire pentru iubitul tău, această situația nu va persista prea mult, spre sfârșitul lunii revenind la normal, poate chiar hotărâtă să te revanșezi. Încearcă să comunici mai mult cu persoana iubită!

HOROSCOP IUNIE 2015 LEU

Multele activități pe care le vei avea în această lună te pot ajuta să cunoști o persoană cu adevărat deosebită. 

Dacă ești singură, spune da flirtului, indiferent dacă consideri că persoana în cauză este mult prea bună pentru tine. Astrele sunt de partea ta și te vor feri de dezamăgiri amoroase! Dacă ai o relație serioasă, există riscul ca unele probleme exterioare să vă afecteze.

HOROSCOP IUNIE 2015 FECIOARĂ

Gelozia și posesivitatea caracteristice zodiei tale îți pot crea probleme în această perioadă, de aceea se recomandă prudență atunci când comunici cu iubitul. 

Dacă nu ești angajată în nicio relație, e posibil ca luna iunie să vină cu o aventură care se poate sfârși prost. Depinde doar de tine și de cât de impulsivă ești atunci când te hotărăști să faci ceva.

HOROSCOP IUNIE 2015 BALANŢĂ

Vei traversa o perioadă foarte frumoasă alături de persoana iubită în această lună, și pare că vă înțelegeți dintr-o simplă privire. 

Nu e nevoie să depui eforturi pentru a fi liniște, totul vine de la sine și ești mai mult decât mulțumită de viața ta. Dacă ești singură îți place acest statut și nu intenționezi să îl schimbi prea curând.

HOROSCOP IUNIE 2015 SCORPION

Dacă ești singură, luna aceasta îți propui să schimbi această situație și să încerci să ai din toate câte puțin. 

Te simți neîmplinită fără un partener, căci de aventuri ai tot avut parte și vrei să pui punct. Încearcă să mai renunți la muncă pentru a-ți face timp și de viața ta personală!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro